Vanajanlinna 3.6.2018

Tervetuloa Vanajanlinnaan sunnuntaina 3.6.2018!

Kesällä 2018 kilpaillaan jo viidettä kertaa Vanajanlinnan upeissa maisemissa. Finntriathlon Vanajanlinna on tarkoitettu Sinulle, joka haluat turvallisen ensipuraisun lajista ja nauttia samalla hienostuneesta miljööstä ja palvelusta. Kilpailu toimii myös erinomaisesti valmistavana välietappina, jos tähtäimesi on pidemmillä matkoilla. Vanajanlinnan puitteet tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön huikealle kilpailulle.

Kilpailukeskus ja -reitit ovat lähellä toisiaan, joten yleisö pääsee seuraamaan kilpailua lähietäisyydeltä. Uintiosuus uidaan raikkaassa Katumajärvessä, pyöräreitti kulkee kuvankauniilla Vanajanlinnantiellä, ja juoksuosuudella fiilistellään linnan pihapiirissä golfkentän tuntumassa. Vanajanlinnan palvelut takaavat kilpailuvieraiden viihtymisen koko kilpailupäivän ajan ja tarvittaessa pidempäänkin.

Uutuutena kaudelle 2018 tarjoamme aloittelijoille, nuorille ja kuntoilijoille tarkoitetun ns. supersprinttimatkan.
Matkoina ovat uinti 200m, pyöräily 10km ja juoksu 2,5km, joten tämä todellakin sopii kaikille. Finntriathlon Vanajanlinna on myös Suomen Triathlonliiton Nuorten Suomen Cup -kilpailusarjan ensimmäinen kilpailu kaudella 2018. Ohjelmaamme on lisätty sarjat 23-, 19- ja 17-vuotiaille sprinttimatkalla ja 15-, 13-, ja 11-vuotiaat kilpailevat supersprinttimatkalla.
Nyt kannattaa tulla koko perheen voimin nauttimaan Vanajanlinnaan kotimaisen triathlonkauden avauksesta.

Tervetuloa Vanajanlinnaan avaamaan Finntriathlon-kausi 2018!