Uutiset

Taisteluparille uusi haastaja

28.03.2016

Tulevan kesän Finntriathlonin #kerääkokosarja on saanut uuden naiskilpailijan. Taisteluparimme, Mira Leskinen ja Susanna Huttunen, lisäksi jo aiemmin mukaan on ilmoittautunut TriathlonSuomen Minna Myötänen. Nyt mukaan saadaan myös triathlonistina aivan uusi nimi, Sonja Kallio.

Sonja on 28-vuotias Tampereella nykyisin asuva monipuolinen kestävyysurheilija, joka on tälle kesälle panostanut myös triathloniin. Sonjalla on taustaa niin jalkapallosta, juoksusta, hiihdosta kuin maastopyöräilystäkin. Viime syyskesällä hän osallistui Espanjassa ensimmäisiin triathlonkisoihinsa maastotriathlonissa (uinti, maastopyöräily ja maastojuoksu) ja triathlonkipinä syttyi kunnolla. Tulevana kesänä Sonjan nähdään siis Vanajanlinnassa, Vierumäellä, Joroisissa sekä Tahkolla. Sonjan bloggauksia voi jatkossa lukea Yhteisöunelmille.fi -palvelun kautta.

Naisten sarjan kilpailut tulevat olemaan kesällä 2016 entistä mielenkiintoisempia, koska Suomeen on kehittynyt viimeisten vuosien aikana hyvä joukko naisia kamppailemaan aivan kärkipään sijoituksista. Terävimmän kärkemme, Kaisa Lehtonen, takana on jo edellä mainittujen nimien lisäksi mm Heidi Hyvärinen, Anni Antikainen, Venla Koivula-Huttunen ja ehkäpä Maria Söderströmkin kärkkymässä sijoituksista. Ja lisää nimiä nostamme mielellään mukaan!