Uutiset

Suunto yhteistyöhön Finntriathlonin kanssa

10.01.2017

Suunto on solminut kaksi vuotisen yhteistyösopimuksen Finntriathlonin kanssa. Sopimuksen myötä Suunnosta tulee Finntriathlonin roadshown pääyhteistyökumppani. Yhteistyö kattaa lisäksi Yhteistyöunelmille.fi -palvelun sekä muut Finntriathlon-kanavat.

”Nopeatempoisessa ja tietoa pursuavassa maailmassa urheilijat tarvitsevat parempia työkaluja päästäkseen tavoitteisiinsa. Ihmisiä ajaa eteenpäin halu kehittyä, heitä kiinnostaa tietää tekevätkö he asiat oikein. Yhä enemmän haetaan ohjausta ja inspiraatiota samanmielisten seurasta. Finntriathlon-yhteistyö tarjoaa Suunnolle mahdollisuuden liittyä suomalaiseen triatlon-yhteisöön”, kertoo Suunnon markkinoinnista Suomessa vastaava Vesa Toivonen Amer Sports Suomi Oy:stä. Yhteistyö mahdollistaa Suunnon tuotteiden ja niiden ominaisuuksien esittelyn suoraan tärkeälle kohderyhmälle.

 

”Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Suunnon kanssa, sillä nykyiset rannetietokoneet ovat sekä oleellinen osa harjoittelua että sovellusten kautta tärkeä osa kokonaisrasituksen hallinnassa. Uskomme, että yhdistämällä voimamme pystymme tuomaan lisää sisältöä harrastajien käyttöön ja toisaalta lisätä Suunnon tuotteiden tunnettuutta yhä kasvavan triathlonharrastajajoukon keskuudessa. Suunnon tuotteiden kehitys viimeisen 10 vuoden aikana on ollut yhtä huimaa kuin suomalaisen triathlonin ja nykyisten ominaisuuksien vuoksi mittareita ja sovelluksia voi suositella ihan kaikentasoisten liikkujien käytettäväksi”, kertoo Finntriathlonin Tiina Boman.

 

suunto_logo_blackonwhite_rgb