Uutiset

Sportyfeel jatkaa Finntriathlonin nimikumppanina 2017

25.01.2017

SPORTYFEEL JATKAA FINNTRIATHLONIN NIMIKUMPPANINA 2017
Lidl ja Finntriathlon ovat jatkaneet yhteistyösopimusta ja Lidlin Sportyfeel-urheiluravinnesarja jatkaa Finntriathlon-tapahtumien virallisena nimikumppanina vuonna 2017.
Yhteistyösopimukseen kuuluu nimikumppanuuden lisäksi myös urheiluravinnekumppanuus ja niinpä Finntriathlon-urheilijoiden suorituksia vauhditetaan tänäkin vuonna Sportyfeel-urheiluravintein. Reitin varrella olevilla huoltopisteillä tarjoillaan Sportyfeel-urheilujuomaa ja -energiageelejä. Maaliin saavuttuaan kisaajat voivat aloittaa palautumisen maalihuollossa tarjottavien Sportyfeel-tuotteiden avulla.

Sportyfeel-tuoteperheeseen kuuluu yli 40 erilaista tuotetta, jotka on suunniteltu tukemaan eri tasoisten liikkujien harjoittelua. Tuotevalikoiman jokainen tuote on kehitetty huolella ja tuotekehityksessä on panostettu erityisesti tuotteiden hyvään makuun.
Sportyfeel-tuotesarja on Suomessa ideoitu ja kehitetty ja suurin osa tuotteista myös valmistetaan ja pakataan Suomessa.
Tutustu Sportyfeel-tuotteisiin: www.sportyfeel.fi

“Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme jatkaa kumppanuutta Sportyfeelin kanssa. Viime kesänä saimme osallistujilta pääsääntöisesti hyvää palautetta tuotteista, joten kumppanuudelle on hyvät lähtökohdat myös tänä vuonna. Harrastajan kannalta on hyvä, että Sportyfeel-tuotteet ovat helposti saatavilla ympäri maan ja tuotteet saa napattua mukaan kauppareissulla. Tapahtumissa käytettäviin tuotteisiin kannattaakin tutustua jo harjoituskaudella.” – Kommentoi Tiina Boman.