Uutiset

Junioritiimi ja Taistelupari Vantaalla

05.06.2016

Perinteiseen Vantaa Triathloniin oli ilmoittautunut mukaan erittäin suuri ja värikäs joukko eri-ikäisiä ja -tasoisia triathlonisteja. Mikä onkin hieno juttu, sillä lajihan sopii kaikille! Myös sekä Junioritiimi että Taistelupari terottivat kynsiään Vantaalla alkavaa triathlonkautta varten.

Junioritiimi oli kokonaisuudessaan mukana Vantaalla, ensimmäistä kertaa yhtenäisenä tiiminä, mikä ei varmasti jäänyt huomaamatta. Kisan alla oli pientä asiaan kuuluvaa kisajännitystä havaittavissa, mutta kaikki tiimiläiset suoriutuivat hienosti startistaan. Myös junioripuolella on nähtävissä selvää elpymistä, mikä tuo hyvää tsemppiä kaikkien tekemiseen. Myös maajoukkuenuorten valmentaja Mika Luoto oli silmä tarkkana seuraamassa nuorten menoa. Junioritiimiläiset pääsivät komeasti palkinnoille omissa sarjoissaan, tarkenpi raportti kuvineen on Junioritiimin blogissa.

Myös Taistelupari Mira ja Susanna olivat mukana Vantaalla, mutta pitkittivät kauden ensimmäistä kohtaamistaan, sillä Susanna käynnisteli konettaa sprintissä ja Mira puolestaan perusmatkan kisassa. Taisteluparilta on luvassa blogia vielä ennen Vanajanlinnan kisaa, mutta jo tämän päiväisen naisten kisan perusteella voidaan odottaa tiukkoja kisailuja naisten sarjassa. Ensi viikolla oman mausteensa soppaan heittää vielä mm Minna Koistinen, Venla Koivula-Huttunen, Heidi Hyvärinen ja uusi haastaja Sonja Kallio. Iloisella ilmeellä kohti Vanajanlinnaa!

Kaikki Vantaan tulokset löytyvät linkistä ja mitä todennäiköisimmin kuvaa ja tarinaa ainakin järjestäjän sivuita (www.triforfun.fi) ja somesta.