Uutiset

Ilmoittautuminen vuoden 2016 kilpailuihin alkaa ti 1.9. klo 12.00

23.08.2015

Totuttuun tapaan seuraavan vuoden kilpailuihin ilmoittautuminen aukeaa 1.9.2015 klo 12.00. Jännityksellä odotamme, joko tänä vuonna kestämme rynnistyksen?

Saamamme palautteen johdosta olemme tarkistaneet ja kohtuullistaneet peruutusehtojamme. Koska kesään on vielä hurjasti aikaa ja valitettavasti kesään mennessä osallistujille tulee esteitä, suosittelemme lämpimästi lunastamaan peruutusturvan ilmoittautumisen yhteydessä. 20€ arvoinen peruutusturva takaa osallistujalle maksun palautuksen olipa peruutuksen syynä sairastuminen, työmatka tai muu meno. Peruutus- ja muutosehtoihin kannattaa tutustua jo ennen ilmoittautumisen avautumista. Ne löytyvät kokonaisuudessaan kunkin tapahtuman sivuilta ilmoittautumissäännöt -kohdasta.

Kaikissa kilpailuissa on osallistujamäärää rajoitettu, jotta pystymme takaamaan kaikille turvallisen ja joustavan kilpailun. Kilpailujen maksimiosallistujamäärät ovat:

  • Vanajanlinna: 300
  • Vierumäki: 400
  • Joroinen (puolimatka): 1300
  • Levi (kaikki matkat): 400
  • Tahko (kaikki matkat): 800

Lisäksi tulee myyntiin 200 #kerääkokosarja -paikkaa.

Kilpailun tullessa loppuun myydyksi, voit ilmoittautua jonotuspaikalle lähettämällä viestin osoitteeseen jono(ät)finntriathlon.fi

Osallistumismaksut ovat aika porrasteisia ja ensimmäinen maksuporras on voimassa 31.12.2015 saakka. Vaikka painetta hintojen nostamiseen on, olemme pyrkineet pitämään korotukset mahdollisimman pieninä ja suurelta-osin hinnat ovat samat, kuin vuonna 2015. Vastaavasti olemme alentaneet Joroisten ja Levin pikamatkojen hintoja ja muuttaneet kaikki Lasten Triathlonit maksuttomiksi!