Uutiset

Ilmoittautuminen alkaa huomenna – huomaa uudet tapahtumapäivämäärät

31.08.2017

Pejanataina 1.9. klo 9.00 alkaa jo perinteisesti ilmoittautuminen tulevan kesän 2018 Finntrithlon-tapahtumiin. Ensi vuonna on Finntriathlonin ja suomalaisen triatlonin 35-vuotisjuhla ja tiedossa on sekä perinteitä, että uudistuksia.

Olemme koonneet tähän ne muutokset, jotka kannattaa huomioida

  • Finntriathlonkauden avaustapahtuma Vanajanlinna on saanut uuden päivämäärän yhteensattumien vuoksi ja järjestäjästä riippumattomasta syystä. Uusi päivämäärä on sunnuntai 3.6.2018
  • Vanajanlinnassa on sprinttimatkan rinnalla myös Supersprintti (200m-10km-2,5km), mikä soveltuu lajin kokeilijoille, aloittelijoille, nuorille tai vaikkapa työporukoille. Rohkaesti mukaan kokeilemaan lajia!
  • Finntriathlon Joroinen palaa 35-v juhlavuoden kunniaksi alkuperäiselle paikalleen heinäkuun kolmannelle viikonlopulle ja tapahtumapäivät ovat perjantai ja lauantai 20.-21.7.2018. Perjantaina kilpaillaan sekä Lasten Triathlon että Pikatriathlon, jossa on uutena kuntosarja. Huomaa myös, että puolimatkalle otetaan vain 1000 kilpailijaa.
  • Finntriathlon Tahkon päivämäärä on lauantai 11.8.2018, jolloin kilpaillaan täysmatkan Suomenmestaruuksista sekä puolimatkalla ja Savolaisella Perusmatkalla. Perjantai-iltana on tutusti Lasten Triathlon
  • Kauden päättää Finntriathlon Vierumäki, lauantaina 25.8.2018. Vierumäelle on lisätty perusmatkan rinnalle myös Sprinttimatkan kilpailu.

Yllä olevista muutoksista huolimatta tapahtumissa on edelleen yhtä hyvä tai jopa parempi tunnelma, laadukkaat järjestelyt sekä turvalliset reitit. Toivotamme mukaan niin uudet kuin vanhatkin triathlonistit nauttimaan kotimaan parhaista tapahtumista.