Uutiset

Ericsson takaa lisää paikkoja Tärkeänpaikanleirille

24.03.2017

Joulun alla aloittamamme Tärkeänpaikanleiri -hyväntekeväisyysprojekti on saanut hyvän ja innostavan vastaanoton. Seminaarin ja huutokaupan tuotoilla pystyimme avaamaan 20 paikkaa leirille ja nyt olemme saaneet mukaan talkoisiin ensimmäisen yrityskumppanin: Ericsson Oy:n. Heillä on yrityksessä triathlonharrastajia ja Ericsson haluaa yrityksenä olla tukemassa myös lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemista.  Ericssonin kumppanuuden myötä voimme ylpeänä ilmoittaa, että avaamme leirille 10 paikkaa lisää!

Tärkeänpaikanleirille kannattaa käydä ilmoittamassa oma lapsi/nuori täällä. Uskomme, että paikat täyttyvät nopeasti, mutta kannattaa paikkojen loputtua ilmoittautua jonoon, sillä meillä on sellainen kutina, että saamme vielä lisää paikkoja jakoon lähiaikoina:) Tärkeänpaikanleirin rehtoriksi on lupautunut Vierumäellä liikunnanohjaajaksi opiskeleva ja itsekin kova triathlonisti Juuso Manninen.

Käykää lukemassa myös Tärkeänpaikanleirin kummin Ville Köngäksen uusin bloggaus Yhteisöunelmille-sivuilta. Ville on luvannut tulla vetämään leiriläisille tanssitunnin, joten tiedossa on muutakin kuin triathlonia.