Uutiset

Bioracer-Finntriathlonasut

20.04.2016

Triathlonkauden 2016 lähestyessä kovaa vauhtia meillä on ilo esitellä uuden yhteistyökumppanimme Bioracerin kanssa yhteistyössä suunnitellut ja Bioracerin valmistamat, laadukkaat triathlon- ja pyöräilyasut. Asujen värityksessä toistuu Finntriathloneista tuttu sininen väri nyt hieman eri vivahteina tehostettuna punaisella. Tuttu, perinteinen ja rakas pyöreä logommekin löytyy asusta. Pyöräilyasut ovat istuvat ja triathlonasussa astumme tulevaisuuteen ja tuomme Finntriathlonin väreissä markkinoille hihallisen triathlonpuvun.

Triathlonasu ja pyöräiluasut ovat ennakkomyynnissä erikoishintaan 15.5.2016 saakka ja nopeimmat tilaajat saavat asunsa kesäkuun alkupuolella ennen kuumimman kisakauden alkua.

Finntriathlon Junioritiimin pääyhteistyökumppanina Bioracer toimittaa myös asukokonaisuudet Junioritiimille. Nämä asut ovat samalla desingnilla, mutta niissä on lisänä muut Junioritiimin yhteistyökumppanit. Junioritiimin asusteet lanseerataan toukokuun 5. päivä Vierumäellä leirin yhteydessä. Tällöin saamme lisää kuvia ja käyttökokemuksia asuista.

Bioracerit myy ja maahantuo Rush ja tuotteita voi tilata heti ennakkotilaushinnoin Finntriathlon-verkkokaupasta.

tuotekuva_bioracer_triasu