Ilmoittaudu

Majoitus ja palvelut Vanajanlinnassa

Kilpailijat ja huoltojoukot saavat varattua tasokkaan majoituksen Vanajanlinnasta, joten tähän triathlonreissuun saa helposti lisättyä hieman ylellisyyttä ja hemmottelua linnan maisemissa. Majoitusvaraukset tehdään suoraan Vanajanlinnaan.

Vanajanlinnan miljööstä löytyy kilpailupäivän aikana ravintolapalveluita myös kannustajille. Yleisö ja huoltajat voivat ruokailla klo 12-17 välisenä aikana samassa tilassa kilpailijoiden kanssa. Ruokalipun voi ostaa Hotelli Vanajanlinnan vastaanotosta. Kilpailureissun yhteydessä voi nauttia myös vaikkapa golfkierroksesta, day spasta ja liikunnallisesta viikonlopusta linnan maisemissa.

Tiesulku

Pyöräilyosuuden turvallisuuden vuoksi Vanajanlinnantien pyöräilyosuus on suljettu muulta liikenteeltä kilpailun ajaksi. Tiesulku on noin 2,5 km Vanajanlinnantietä alkaen Vanajanlinnalta kohti Hämeenlinnaa. Huomioi tämä saapuessasi ja poistuessa klo 9.30-15.30 välillä. Oheisessa kartassa on punaisella suljettu tieosuus ja sinisellä saapumis- ja poistumisreitti, joka on opastettu myös kylteillä risteyksissä.

Finntriathlon_2019_Vanajanlinna_kiertotiet.png

Kilpailijat ja yleisö pääsevät ajamaan kilpailun aikana kiertotietä pitkin pysäköintialueelle, joka sijaitsee vaihtoalueen vieressä. Pysäköintialueen ja kilpailualueen välissä olevalla Expo-alueella on mahdollisuus tehdä lajiin liittyviä hankintoja sekä tutustua valikoimiin ja palveluihin.

Expo-alue

Kilpailualueelle tulee  expoalue, jossa on paikalla sekä Finntriathlonin yhteistyökumppaneita, että muita välinevalmistajia.
Haluatko expoon näytteilleasettajaksi? Ota yhteyttä info@finntriathlon.fi