Ilmoittaudu

Majoitus ja muut palvelut

Tahkolla ei petipaikat lopu kesken! Alle kilometrin päässä kilpailualueelta löytyy runsaasti eri tyylistä majoitusta jokaiseen makuun: hotellihuoneita, huoneistoja ja mökkejä. Sopiva majoitus löytyy tulitpa sitten yksin, isolla porukalla, perhelomalle tai lemmikit mukana. Elokuussa on kesä parhaimmillaan ja koululaisten lomakausi mahdollistaa perheellisten viipymisen Tahkolla pidemmänkin aikaa.

Majoitustarjoukset Finntriathlonisteille

TAHKO CHALET

  • 8-henkilön Golden Resort paritalohuvila 490 € / 2vrk
  • 8-henkilön Golden Resort huvila 590 € / 2vrk
  • Hinnat sisältävät liinavaatteet ja loppusiivouksen.
  • Varaukset ja tiedustelut: sales(at)tahkochalet.fi tai puh. 017 483 200

TAHKO SPA HOTEL

  • Upeat huoneistot aivan Tahkon keskustassa alk. 27,50 € / hlö / vrk
  • Useita erikokoisia 2, 4 ja 6 -henkilön huoneistoja, joissa hintaan sisältyy liinavaatteiden ja loppusiivouksen lisäksi myös kylpylälippu ja kuntosali.
  • Varaukset ja tiedustelut: sales(at)tahkospa.fi tai puh. 0600 550 147

BREAK SOKOS HOTEL TAHKO

  • Hinnat omistajille alk. 137 € / 2hh / vrk kun varaat suoraan netistä www.sokoshotels.fi
  • Hintaan sisältyy majoitus aivan tapahtumakeskuksen vieressä, sekä aamiainen ja asukassauna. 

KESKUSVARAAMO TAHKOcom

Ravintolapalvelut ja kaupat Tahkolla

Kilpailun osallistumismaksuun sisältyy kisan jälkeinen ruokailu Break Sokos Hotel Tahkon Hillside -ravintolassa, aivan maalialueen vieressä klo 12-24 (klo 21-24 lautasannoksina) välisenä aikana. Ruokailemaan pääsee osallistujarannekkeella, mutta myös kannustusjoukot ovat tervetulleita mukaan, hinta 12,90 € / lapset 8,90 €. 

Hotellin aamiainen on kisapäivänä tarjolla klo 6-10 ja hinta on hotellin ulkopuolisille asukkaille 15,50 € / henkilö tai 4 hengen aamiaispakettina 52 €.

Perjantai-illan tankkauksen voi halutessaan hoitaa Break Sokos Hotel Tahkon ravintolassa, jossa on normaalin tarjonnan lisäksi tarjolla erityisesti kilpailijoille suunnattu Pasta buffet klo 16-21 välisenä aikana. Hinta 12,90 € / henkilö. Tahkon muut ruokaravintolat palvelevat perjantai-iltana pääosin klo 22 saakka. Mikäli saapuu alueelle vielä myöhempään, ovat Ravintola Mosquiton ja Ravintola Rehtin keittiöt avoinna teitä varten klo 23 saakka. 

Tahkon ruokaravintoloista buffetlounasta tarjoilee myös rantaa pitkin kulkevan juoksureitin Tahkon puoleisessa päässä sijaitseva Ravintola Kaisla. Tapahtuman maalialueen vieressä palveleva Mosquito ja Kotipizza ovat avoinna joka päivä klo 11 alkaen ja jos kisapäivänä nälkä yllättää vielä yöllä, on pitsaa saatavilla klo 03/04 saakka. Myös Piazzan Kulman terassi palvelee kisapäivänä jo klo 10 alkaen ja se onkin oikea aitiopaikka uinti- ja juoksuosuuden seuraamista varten. 

Tahkon alueella palvelee kaksi ruokakauppaa, Sale -lähikauppa sekä K-Market Tahkon Tähti. Break Sokos Hotel Tahkon aulassa on lisäksi Nilsiän Apteekin palvelupiste. Kauppojen aukioloajat tästä >>
Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Nilsiän keskustassa, noin 10km päässä Tahkolta. 

Oheisohjelmaa koko perheelle

Yksi lasten suosikkipaikoista on Tahko Spa Hotellin vieressä sijaitseva, monipuolinen Lähiliikuntapuisto, josta löytyy iso leikkipaikka pomppumattoineen ja vaijeriliukuineen sekä erilaisia pelikenttiä ja uusi pumptrack -rata! Myös Tahko Spa Hotellista löytyy tekemistä lapsille mm. ratavalliautomatiikalla varustettu keilarata, kylpylä sekä sisäseikkailupuisto SuperCorner. Saman katon alla palvelee myös perheystävällinen Ravintola Riemu, joten ruokailua varten ei tarvitse siirtyä mihinkään kauemmas. Tapahtumakeskuksesta on puistoon ja Tahko Spa Hotelliin vain noin 200 metrin matka ja kilpailun juoksureittikin kulkee aivan vierestä. Lapsille suunnattuja tapahtumia ja lomavinkkejä voi katsoa osoitteesta tahkokids.fi

Aktiviteettikeskus Tahko Farmille puolestaan voi mennä paitsi omatoimisille eläintenhoitokierroksille, myös ajelemaan minimönkkäreillä,  issikkavaelluksille tai kokeilemaan kaikille sopivaa jousiammuntaa. Vesille tai maastoon mielivät voivat vuokrata SUP -lautoja, kanootteja, kajakkeja ja maastopyöriä ( myös lapsille ) tapahtumakeskuksen vieressä olevasta SkiMac Promenade -vuokraamosta, jonka yhteydessä olevassa shopissa kannattaa pistäytyä tekemässä löytöjä vapaa-aikaan ja urheiluun. Huom! Shopissa muuttomyyntiale 11.8. saakka!

Tahkon uimaranta sijaitsee Tahkolahden pohjukassa, T1/T2 -alueen vieressä. Viihtyisällä rannalla on pukukopit, nuotiopaikka, huvimaja sekä mm. leikkipaikka lapsille. Kisapäivänä uimaranta on osittain rajattu uintiosuuksien ajan klo 8.00-13.00, mutta muutoin se on vapaasti kaikkien käytettävissä. Uimarannalle kulkeminen tapahtuu joko Tahkon siltaa tai rantatietä pitkin, kuitenkin niin että juoksuosuudella oleville kilpailijoille annetaan reilusti tilaa noin klo 13.30 alkaen. Huomioithan tämän liikkuessasi rannalle ja takaisin.

Kanootteja ja kajakkeja voi kysellä vuokralle myös uimarannan vieressä olevasta Ketunpolku Safareiden toimistolta sekä Tahko Safareilta, joilta molemmilta löytyy paljon muutakin tekemistä sekä vuokravälineitä. Tahko Safareilta vuokraat näppärästi myös sähköavusteiset eFatbiket vaikka koko viikonlopun ajaksi. 

Mikäli Tahkolle saapuu jo aiemmin viikolla, kannattaa ehdottomasti suunnata Tahkon huipulle Maisemahissillä, joka pyörii vielä torstaina ja perjantaina 8.-9.8. klo 10-16 välisenä aikana. Hissin yläasemalla palveleva Panorama Bar & Café on avoinna joka päivä, joten tästäpä kokonaisuutena vinkki yhdeksi kesän mieleenpainuvista elämyksistä. 

Iltabileet

Jo perinteeksi muodostuneet, legendaariset iltabileet juhlitaan Piazzalla, jossa ohjaksiin tarttuvat timanttinen bilebändi NOSTE sekä Dj Juuso. Osallistujarannekkeella sisään pääsee veloituksetta, muutoin lipun hinta on 10 €. Lipunmyynti alkaa ovella klo 21 ja bileet jatkuvat pitkälle aamuyön tunneille, klo 03/04 saakka. 

Expo-alue

Kilpailualueelle tulee kattava expoalue, jossa paikalla on sekä Finntriathlonin yhteistyökumppaneita, että muita välinevalmistajia. Haluatko expoon näytteilleasettajaksi? – Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!