Ilmoittaudu

Majoitus ja muut palvelut

Joroisissa ja koko keski-Savon alueella on rajallinen määrä majoituskapasiteettia, joten kannattaa olla ajoissa varaamassa majoitusta. Aluella on hotellimajoitusta, mökkien vuokrausta, leirintäalueita sekä maatilamajoitusta  kilpailuvieraiden käyttöön. Tapahtuma-alueella yleisöä ja kilpailijoita palvelee suuri ravintolateltta sekä expoalue, jossa saa tehtyä viime hetken hankinnat. 

Majoitus Seurakunnan Leirikeskuksessa

Kilpailijamajoitus Joroisten Finntriathlon-tapahtuman aikaan seurakunnan leirikeskuksessa.
Leirikeskus sijaitsee n. 5km päässä tapahtumakeskuksesta.
Leirikeskuksella on 10kpl 4h huoneita, sekä 2kpl 2h huoneita. Majoitukset varattavissa tapahtumaviikon to-su -väliselle ajalle. 
Huoneista varattavissa mies-/naispaikkoja 1-2 yöksi. Majoituskiintiöstä varattuna naisille ja miehille omat huoneet.
Mahdollista myös varata kerralla 4h huone, tai 2h huone, tällöin varaus on kerralla 3 yötä.

Varauksia Leirikeskus majoitukseen otetaan 1.1.2020 alkaen! 

 

Kahvila- ja ravintolapalvelut tapahtumateltalla

Tapahtumapäivinä pe 17.7 ja la 18.7 yleisöä ja kilpailijoita palvelee Finntriathlon-ravintola, joka löytyy isosta teltasta Urheilukentältä. Kahvila- ja ravintolapalvelut ovat auki

  • pe 17.7. klo 12.00-20.00
  • la 18.7. klo 8.00-19.00

Valikoimassa on keittolounasta, kylmiä ja lämpimiä juomia, sämpylää ja pullaa. Grillistä tarjoillaan perinteisen kisamakkaran lisäksi mausteisempaa Chorizo-makkaaraa, grillilautasta sekä BBQ-possu-pitaa.

Varsinaisten kilpailutapahtumien jälkeen vaihdetaan vapaalle ja klo 21.00 alkaen teltalla käynnistetään perinteiset Teräsmiesjatkot, joihin on 18v ikäraja sekä pääsymaksu. Esiintyjinä DJ Kassu sekä bilebändi Playa.

Tiesulut ja poikkeavat liikennejärjestelyt

Kilpailun järjestäjä yhdessä alueen kuntien kanssa hakee kilpailun pyöräilyreiteille tiesulun kaikelta muulta liikenteeltä. Pyöräilyreitti ja tiesulku  toteuttamaan samoilla reiteillä kuin kahtena aiempana vuonna. Pyöräilyreitit kulkevat ns. vanhalla 5-tiellä (nykyisin tienumero 4557) ja Joroinen-Rantasalmi välisellä tiellä (tienumero 464) puolimatkan kääntöpaikan ollessa Rantasalmella.

Itä-Suomen Poliisilaitos on myöntänyt vuosittain luvan tiesuluille ja alueen asukkaat ovat saaneet vuonna 2019 oheisen asukastiedotteen. Reitin varrelle tulee myös tiesuluista kertovat kyltit. 

Expo-alue

Kilpailualueelle tulee kattava expoalue, jossa paikalla on sekä Finntriathlonin yhteistyökumppaneita, että muita välinevalmistajia.
Haluatko expoon näytteilleasettajaksi? – laita meille sähköpostia info@finntriathlon.fi

Saapuminen Joroisiin

Kilpailukeskus sijaitsee Urheilutalolla osoitteessa Mutalantie 14, Joroinen. Kilpailukeskukseen on myös opasteet tärkeimmiltä tuloväyliltä. Pysäköintialueita on alueella useita ja niistä tiedotetaan.

Kilpailun uintipaikka sijaitsee noin 4 km kilpailukeskuksesta pohjoiseen osoitteessa Kuopiontie 446, Joroinen.

Kilpailuviikonloppuna kannattaa varata alueella liikkumiseen ja pysäköintiin aikaa riittävästi. Liikkumisessa kannattaa myös huomioida pyöräreittien tiesulut perjantaina 15.00-18.00 aikana sekä lauantaina klo 10.00-17.30.