Junioritiimi

Miten Junioritiimi talvehti?

Ikuisuudelta tuntuva talvi ja kylmä kevät näyttävät vihdoin tulleen päätökseen ja mennään vauhdilla kohti seuraavaa triathlonkesää. Junioritiimi on leireillyt vuoden 2017 puolella kolmeen kertaan Vierumäellä. Tässä on kootusti muutamilla lauseilla tiimiläisten tilannepäivitykset:

Robin: harjoitukset ovat sujuneet hyvin pääasiassa porvoolaisten treeniporukassa. Robin kävi myös etelän leirillä Fuerteventuralla ja ainakin Instagram-seuraajat pääsevät kurkistamaan usein Robinin treeneihin.

Mika: Team-Hurulan talvi huipentui hiihtoloman aikoihin yhteiseen leiriin Gran Kanarialla. Muuten harjoittelu on edennyt Kuopiossa eikä erityisiä “häiriötekijöitä” ole ilmaantunut.

Olli-Pekka: OP:n syksyyn toi haastetta solisluun rikkoontuminen, mutt siitä huolimatta hiihtokaudella syntyi hyvää jälkeä. OP siirtyi enemmän triathlonharjoitteluun maaliskuun leirin jälkeen ja nyt kun ylimääräinen rauta on saatu poistettua solisluusta, niin on alkanut lyhyt ja intensiivinen valmistautuminen triathlonkauteen.

Reetta: treenit Joensuussa on sujuneet mukavasti uuden valmentajan johdolla ja treeniporukassa. Harjoittelun lomassa Reetta on hoitanut loputkin ylioppilaskirjoitukset ja kesäkuussa on aika ensin juhlia valkolakkia ja sitten keskittyä parantamaan triathlontuloksia

Olivia: tänä talvena Olivia on jättänyt hiihdossa kilpailemisen ja keskittynyt enemmän triathlonharjoitteluun. Olivia oli myös mukana liiton leirillä Fuerteventuralla ja sai sieltä arvokasta oppia harjoittelusta.

Rita: Syksyllä vaivannut polvivaiva on taakse jäänyttä elämää ja tammikuun leiristä sakka Rita on voinut harjoitella hyvin kohti kesää. Lyhyempien kisojen lisäksi Rita aikoo osallistua jälleen puolimatkan SM-kilpailuun Joroisissa.

Maaliskuun leirillä. Pojat ylhäältä alas: Mika, Robin ja OP, tytöt: vasemmalla Reetta ja oikealla Rita. Olivia oli poissa flunssan vuoksi.