Levi 28.7.2018

Ilmoittautumisohjeet

Finntriathlon Levin kilpailumatkojen osallistujamäärä on turvallisuussyistä ja sujuvan kilpailun takaamiseksi rajoitettu. Mukaan otetaan ilmoittatumisjärjestyksessä, matkasta riippumatta, 400 osallistujaa.

 

Osallistumismaksut ja hintaportaat vuoden 2018 kilpailuun

Levin Pitkä, henkilökohtainen sarja / joukkueviesti

 • 1.9 – 31.12.2017 150€ /210€
 • 1.1 – 31.3.2018 160€ / 220€
 • 1.4 – 31.5.2018 165€ /230€
 • 1.6 – 23.7.2018 170€ / 240€

Levin Sprintti, henkilökohtainen sarja / joukkueviesti

 • 1.9. – 31.12.2017 50€ / 110€
 • 1.1. – 31.3.2018 60€ / 120€
 • 1.4. – 31.5.2018 65€ / 130€
 • 1.6. – 23.7. 2018 70€ / 140€

 

Osallistumismaksuun sisältyy: turvalliset mutta haastavat reitit, ajanotto, kilpailumateriaali (mm. uimalakki ja varustepussi), huolto kilpailun aikana ja maalissa, peseytymismahdollisuus ja ruokailu.

Huomioi, että reittien ja olosuhteiden haastavuuden vuoksi kilpailuun voidaan antaa ns. normaalista triathlonkilpailusta poikkeavia ohjeita.

Ilmoittautuminen suoritetaan ainoastaan järjestelmän kautta. Voit ilmoittautua useampaan kilpailuun samalla kertaa. Kerralla voi ilmoittaa vain yhden henkilön. Mikäli haluat ilmoittaa enemmän kuin 5 henkilöä, ota yhteys info(ät)finntriathlon.fi. Ryhmiä rekisteröidään kilpailuihin osallistujalimiittien puitteissa.

 

Osanoton peruutus ja tietojen muuttaminen

Ilmoittautuminen on sitova ja osanottomaksua ei palauteta peruutustilanteissa edes lääkärintodistuksella. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin yhteydessä linkin, jonka kautta pääset muuttamaan tarvittaessa omia tietojasi (mm. yhteystiedot). Muutokset tehtävä ilmoittautumisajan puitteissa.

Peruutusturva

Ilmoittautumisen yhteydessä voit lunastaa 30€ hintaisen peruutusturvan. Peruutusturvalla voi tehdä muutoksen tai peruutuksen valitsemaasi kilpailuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voi ostaa yhden peruutusturvan per kilpailu.

Peruutusturvan lunastamalla voit tehdä seuraavia muutoksia ennen tapahtumaa, jota peruutus/siirto koskee:

 • osallistumisen peruutus on tehtävä viimeistään 36 tuntia ennen peruutusturvan kohteena olevan kilpailun starttia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] (osallistumismaksu palautetaan lukuunottamatta maksutapalisää, ilmoita samalla myös tilinumerosi palautusta varten)
 • muuttaa osallistumisesi yhden kerran toiselle henkilölle ilmoittautumisajan puitteissa
 • muuttaa osallistumisesi toiseen vuoden 2018 Finntriathlon-kilpailuun ilmoittautumisajan ja osallistujalimiitin puitteissa. Mikäli muutat kalliimpaan kilpailuun erotus laskutetaan. Erotus halvempaan kilpailuun hyvitetään. Kilpailun hintaporras määräytyy sen päivämäärän mukaan, jolloin siirto tehdään.

Peruutusturvalla ei voi tehdä siirtoa seuraavan vuoden kilpailuun.

Osallistumisen siirrot ilman peruutusturvaa

Osallistumisen siirtoja voi tehdä ilmoittautumisaikojen ja osallistujalimiittien puitteissa seuraavasti:

 • siirto itselle toiseen kauden 2018 tapahtumaan
 • siirto toiselle henkilölle samaan tapahtumaan

Siirtoilmoituksen voi tehdä osoitteessa: https://www.lyyti.in/osallistujasiirto-2018
Täytä lomake ohjeiden mukaisesti. Siirtomaksu on 15€. Siirtomaksun voi maksaa joko alkuperäinen, tai uusi osallistuja.
Mikäli osallistujasiirrosta tulee jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Siirto tulee tehdä sen kilpailun, josta siirto tapahtuu, ilmoittautumisajan puitteissa. Siirtotapauksissa huomioidaan normaalit ilmoittautumisehdot, kuten osanottajalimiitti. Siirto on hyväksytty kun vaaditut tiedot on annettu ja siirtomaksu maksettu.  Osallistumista ei voi siirtää seuraavaan vuoteen.

 

Jonopaikat

Mikäli jokin/jotkin kilpailu(t) myydään loppuun ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ilmoitamme jonotuskäytännöistä. Kun jonopaikkoja jaetaan, ovat etusijalla ne, jotka pyytävät siirtoa toisesta tapahtumasta täynnä olevaan tapahtumaan.

 

#kerääkokosarja -ilmoittautuminen

Vuodelle 2018 #kerääkokosarjaan ilmoittaututaan seuraavasti:

 • ilmoittautumisessa valitaan normaalisti Vanajanlinna, Vierumäki, Joroisten puolimatka sekä Tahkon Täysmatka
 • jokaiseen kilpailuun valitaan sarja
 • voit valita peruutusturvan jokaiseen kilpailuun erikseen, jolloin peruminen koskee ainoastaan sitä kilpailua.
 • peruutusturvan voi jättää myös valitsematta
 • kun olet valinnut yllämainitut kilpailut “ostoskoriisi”, saat näkyviin #kerääkokosarja-tuotteen, jonka valitsemalla hinta päivittyy vastaamaan #kerääkokosarjalle määriteltyä hintaa

#kerääkokosarjan osallistumisen siirrot ja peruutukset

Vuonna 2018 peruutuksiin sovelletaan samoja sääntöjä kuin yksittäisiin kilpailuihin osallistumisissa. Mikäli peruutusturvaa ei ole valittu, ei osallistumismaksua palauteta. Mikäli peruutusturva on valittuna kilpailuun, johon haluaa peruutuksen tehdä, maksetaan osallistumismaksu peruutusturvan kohteena olevan kilpailun osalta takaisin. Maksuperusteena on 80% alimman hintaportaan hinnasta.

Siirtoja toiselle henkilölle tehdään samoin ehdoin kuin yllä on mainittu. Jos on lunastanut #kerääkokosarja-paikan, on mahdollista siirtää vain yksi kilpailu toiselle henkilölle. #kerääkokosarjaa bonuksena kuuluu Levi ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle, vaan sen voi käyttää ainoastaan itse. Jos siirtää koko #kerääkokosarja-osallistumisoikeuden toiselle henkilölle on siirtohinta 4*15€

Maksaminen

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta onnistuu vain pankkitunnuksilla tai luottokortilla, jolloin maksu suoritetaan järjestelmään ja se kirjautuu automaattisesti suoritetuksi. Jokaiseen maksutapahtumaan lisätään 3€ maksutapalisä. Jos sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkia/-tunnuksia tai sinulla on muuta huomautettavaa ilmoittautumisessa, ota yhteyttä info(ät)finntriathlon.fi.

Onnistuneen ilmoittatumis- ja maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Säilytä viesti itselläsi, sillä sitä kautta pääset itse muuttamaan mm. yhteystietojasi.

 

Muut erilliset maksutavat

Hyväksymme toistaiseksi maksutapana vain verkkopankki- ja luottokorttimaksut. Maksaminen liikunta- ja kulttuuriseteleillä ei ole mahdollista.