Levi 28.7.2018

Tervetuloa Leville!

 

Extreme Finntriathlon Levi tarjoaa sopivasti enemmän haastetta kuin perinteinen triathlonkilpailu. Tapahtumassa yhdistyvät hittilajit triathlon ja polkujuoksu ja se haastaa kokeneemmatkin kestävyyskuninkaat ja -kuningattaret äärirajoille – toki Levin maisemat antavat myös nautiskelijoille todellisen elämyksen. Leville kannattaa tulla pidemmäksikin aikaa, sillä samalla viikolla järjestetään Levi Outdoor Fest. Tule ja koe huikea Extreme Finntriathlon Levi!

Uintiosuudella voit kokea tunturipurojen raikkautta, sillä kirkasvetinen Immeljärvi sijaitsee Levitunturin ja Kätkätunturin syleilyssä. Jo uidessasi saat ensipuraisun tapahtuman uniikista ja karusta fiiliksestä. Uintiosuutta pääset seuraamaan kätevästi suoraan kisahotelli Panoramasta gondoolihissillä.

Pyöräilyosuuden maisemat hakevat vertaistaan. Maisemareitti kansallispuistossa ja hyvässä kunnossa oleva asfalttitie valmistavat sinua juoksuosuuden uskomattomaan liikuntaelämykseen. T2 sijaitsee Panorama-hotellin parkkipaikalla Levitunturin päällä, joten muistathan säästää hiukan pyöräjalkoja myös reitin loppuosaan.

Juoksuosuus on polkujuoksua aidoimmillaan, kun reitti kiertää mm. legendaarisen Kätkätunturin vaellusreitin sekä nousee pitkin maailmancupin pujottelurinnettä kohti Levin huippua Palovartijan majalle. Viimeiset kilometrit lasketellaan Lapin lumouksesta nauttien Panoramalla sijaitsevaan maaliin.

Extreme Finntriathlon Levi on tapahtuma, joka vie juuri Sinut äärirajoille!