Levi 28.7.2018

Tervetuloa Leville!

 

Extreme Finntriathlon Levi tarjoaa sopivasti enemmän haastetta kuin perinteinen triathlonkilpailu. Tapahtumassa yhdistyvät hittilajit triathlon ja polkujuoksu ja se haastaa kokeneemmatkin kestävyyskuninkaat ja -kuningattaret äärirajoille – toki Levin maisemat antavat myös nautiskelijoille todellisen elämyksen. Leville kannattaa tulla pidemmäksikin aikaa, sillä samalla viikolla järjestetään Levi Outdoor Fest. Tule ja koe huikea Extreme Finntriathlon Levi!

Uintiosuudella voit kokea tunturipurojen raikkautta, sillä kirkasvetinen Immeljärvi sijaitsee Levitunturin ja Kätkätunturin syleilyssä. Jo uidessasi saat ensipuraisun tapahtuman uniikista ja karusta fiiliksestä.

Pyöräilyreitti uudistuu hieman, mutta myös tänä kesänä maisemat hakevat vertaistaan! Pitkän matkan pyöräilyreitti kiertää Ylläkselle, missä ajetaan Ylläksen maisematie.
T2-alue sijaitsee aiemmista vuosista poiketen Zero Pointin ja Levin kylpylän alueella.

Juoksuosuus on polkujuoksua aidoimmillaan, kun reitti kiertää mm. legendaarisen Kätkätunturin vaellusreitin sekä nousee pitkin maailmancupin pujottelurinnettä kohti Levin huippua Palovartijan majalle. Viimeiset kilometrit lasketellaan Lapin lumouksesta nauttien Zero Pointin ja Levin kylpylän alueella sijaitsevalle maalialueelle.

Extreme Finntriathlon Levi on tapahtuma, joka vie juuri Sinut äärirajoille!