Ilmoittaudu

Lapset ja nuoret

Katseet tulevaisuuteen! Triathlonin harrastajamäärä on noussut viimeisen 10 vuoden aikana ennätyksellisiin lukuihin. Lajin jatkuvuuden kannalta on tärkeää saada mukaan myös lapsia ja nuoria. Yksi Finntriathlonin arvoista on vastuullisuus ja koemme velvollisuudeksemme olla tukemassa uusien triathlonsukupolvien kehittymistä. Näkyvimmät toimemme asiassa ovat osallistumismaksuttomat Lasten Triathlon Joroisissa, IRONKIDS Lahdessa sekä Tärkeänpaikanleiri Vierumäellä. 

Lasten Triathlonit Joroinen sekä IRONKIDS

Monivuotinen perinne saa jatkoa myös vuonna 2020 ja Lasten Triathlon järjestetään Joroisissa. Lasten Triathlonissa on lyhyet matkat ja suoritus kestää nopsimmilla jopa alle 20min ja kaikki tulevat maaliin 40 minuutissa. Aivan nuorimmilla sallitaan mukana aikuinen avustamassa vaihtoalueella. Lasten Triathlonissa tärkeintä on osallistuminen ja siitä saatava ilo ja onnistumisen tunne. Kaikki osallistujat saavat muistoksi paidan osallistumisestaan.

IRONKIDS Lahdessa perjantaina 26.6.2020 klo 15.00

Sarjat: ikäluokille 4 - 14-vuotiaat tytöt/pojat

Matkat: ikäsarjan mukaisesti 250m-1700m. Huomio: IRONKIDS on juoksukilpailu!

Lasten Triathlon Joroinen perjantaina 17.7. klo 15.00

Sarjat: Tytöt ja pojat 9v (2011-2012 syntyneet), 11v (2009-2010 syntyneet), 13v (2007-2008 syntyneet) ja 15v (2005-2006 syntyneet)

Matkat ikäsarjan mukaisesti: 

  • 9v ja 11v :uinti 100m, pyöräily 4km ja juoksu 1,5km
  • 13v ja 15v: uinti 200m, pyöräily 4km ja juoksu 2km

Tarkemmat kilpailutiedot löytyy Tapahtumien sivujen kautta ja ilmoittautuminen Lasten Triathloneihin samalla ilmoittautumislomakkeella kuin Fintriathlon-tapahtumiin. 

Tärkeänpaikanleiri Vierumäellä 

Tärkeänpaikanleiri on järjestetty menestyksekkäästi jo kolme kertaa ja leirille on osallistunut yhteensä 75 lasta ja nuorta. Saimme idean leiristä kun mietimme, mikä omassa lapsuudessa ja nuoruudessa oli kaikkien ikimuistoisinta, mikä liittyi oman harrastukseen. Leireillä harjoitellaan tietysti kaikkia triathlonin lajeja, mutta myös taitavuutta, palloilua sekä vietetään aikaa yhdessä touhuten. Triathlonleirin sijaan kutsummekin Tärkeänpaikanleiriä mielummin triathlonpainotteiseksi liikuntaleiriksi. 

Varainkeruu leirin toteuttamiseksi 

Finntriathlon Masters Ry seurassa harrastetaan lajia ja kilpaillaan omia rajoja tavoitellen, mutta tärkeä tehtävä on toimia Tärkeänpaikanleirin kotipesänä ja apuna leiriin tarvittavien varojen kerääjänä. Tänä vuonna keräämme rahaa leiriä varten ainakin seuraavilla tavoilla

  • Tärkeänpaikanleiri Wattbike-tempoajot Easyfit Tapiolassa
  • Osa seuran jäsenmaksuista menee leiriin
  • Kumppanit

Tärkeänpaikanleiri

Leiri pyritään järjestämään myös vuonna 2020 ja alustavasti on sovittu, että leiri järjestetään kotimaisen triathlonkauden päätteeksi Vierumäellä Finntriathlon -tapahtumaviikonloppuna 21.-23.8.2020. Leirille ilmoittautuminen avataan heinäkuussa, jolloin tiedämme mukaan otettavien lasten ja nuorten määrän. Ilmoittautuminen ei ole nopeuskilpailu, vaan tarvittaessa arvomme leirille pääsevät osallistujat niiden joukosta, jotka ovat ilmoittautumisajan puitteissa jättäneet ilmoittautumisen. Leiri on suunnattu alustavan suunnitelman mukaan 12–15-vuotiaille tytöille ja pojille.