Junioritiimi

Junnut Vierumäellä

Vierumäen kisaviikolla tapahtui Vierumäellä merkittäviä juttuja. Jo alkuviikosta siellä kouluttautui ensimmäiset triathlonohjaajat sekä samaan aikaan järjetettiin kautta aikojen ensimmäinen lasten triathlonin lajileiri. Keskiviikosta lauantaihin leireili Vierussa myös Junnutiimi Magnuksen johdolla. Koska puolet junnuista oli starttaamassa myös lauantaiseen kisaan, oli harjoitusohjelma hieman tavallista kevyempi ja sen sijaan leirillä keskityttiin tekniikkaan, vaihtoihin ja toimimiseen kisoissa. Ilahduttavaa on huomata, miten nuorista on projektin aikana todelle kehittynyt Tiimi ja vaikka kesä on vielä aivan kesken, niin voidaan jo nyt todeta, että menestystäkin tiimiläiset ovat saavuttaneet!

Vierumäen kisassa Robin ja Mika ottivat tiukan “jäsenten välisen taiston”, jossa täpärästi vei voiton Robin. Juuri nuo tiukat, hyvähenkiset kisailut vievät kaikkia eteenpäin kilpailijoina. Tytöissä Rita otti voiton sarjassa 18-19 -vuotiaat. Olivia puolestaan jätti Vierumäen kisan väliin, mutta kilpaili eilen Säkylässä ollen sarjansa toinen.

IMG_2726

Valkjärven rannalla uintitreenin jälkeen: Rita, Olivia, OP, Robin ja Mika

Tulevalla viikolla on kesän kuumin triathlonkisaviikko kun vuorossa on legendaarisin tapahtuma eli Joroisten Finntriathlon. Mukana on koko junnutiimi. Rita ja Robin lauantaina puolimatkalla ja nelikko Reetta-Olivia-OP-Mika on tulessa jo perjantaina pikatriathlonissa taistelemassa kärkisijoituksista alle 17 ja alle 19 -vuotiaden sarjoissa, jotka kuuluvat liiton järjestämään Nuoretn Cupiin.

Alla vielä Uusimaa-lehdessä ollut kisaraportti Vierumäen kilpailusta:

Uusimaa050716