Junioritiimi

Junioritiimi uuteen kauteen

junnutiimi-sponssit-banneri-uusi

Näin Joulun alla ja vuoden vaihtuessa uuteen vuoteen on ilo kertoa Finntriathlon Junioritiimiin liittyviä uutisia. Kuten jo aloittaessa linjasimme, Junioritiimi ei ole vain yhden vuoden projekti, vaan pyrimme tekemään siitä monivuotisen. Ihannemaailmassa olisimme pystyneet kasvattamaan tiimin kokoa, mutta valitsimme sen tien, että jatkamme suunnilleen samalla tavoin kuin tiimin ensimmäisen vuoden.

Ensimmäisen kauden jälkeen kaikki nuoret halusivat jatkaa tiimissä myös kaudella 2017. Koska vuosi on lyhyt aika etenkin nuorten kehittymisessä ja kasvamisessa urheilijoina, koimme, että jatkuvuuden kannalta on parasta jatkaa samalla kokoonpanolla. Ensimmäisenä vuonna olimme kaikki uuden edessä ja oikeat toimintatavat hakevat vieläkin optimaalisinta muotoaan, mutta olimme positiivisesti yllättyneitä siitä, miten hyvin nuoret hitsaantuivat yhteen jo ensimmäisillä leireillä. Eikä kesän kilpailumenestyksessä ollut tippaakaan moitittavaa, sillä kaikki saavuttivat ikäluokassaan vähintään yhden mitalisijan! Ja kaiken kaikkiaan maassa on ensimmäistä kertaa kunnon yritystä lasten ja nuorten triathlonharrastuksen lisäämiseen: Junioritiimimme lisäksi maajoukkuetoiminta alkaa organisoitua ja useilla paikkakunnilla on aloittanut lasten ja nuorten valmennusryhmiä.

Finntriathlon Junioritiimin toiminnan mahdollistaa kumppanimme, joista useat ovat jo vahvistaneet jatkonsa vuonna 2017. Pääyhteistyökumppaneina jatkavat Sportyfeel sekä Wattbike ja varustekumppaneina ainakin Bianchi, Asics ja Bioracer. Olemme iloisia, että kumppanimme kokevat tärkeänä olla tukemassa myöskin junioriurheilua.

Syksyn aikana olemme saaneet useita tiedusteluja, voimmeko ottaa uusia jäseniä tiimiin. Kuten jo yllä on todettu, varsinainen tiimin jatkaa samalla kokoonpanolla. Koska monet nuoret kaipaavat oman ikäistä treeniseuraa,  olemme päättäneet ottaa jokaiselle Junioritiimin leirille (Vierumäellä) 4 tiimin ulkopuolista nuorta mukaan harjoittelemaan. Leirien ajankohdat ovat 20-22.1, 24-26.3, 5-7.5 ja kesäkuun viimeisellä viikolla, mutta päivämäärät vahvistamatta. Kolme ensimmäistä on siis perjantaista sunnuntaihin ja viimeinen luultavimmin keskiviikosta perjantaihin. Tarjoamme neljälle nuorelle leirin omavastuuhintaan 100€ ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toivoisimme nuorten olevan 17-19 -vuotiaita. Kiinnostuneet voivat laittaa sähköpostia tiina.boman(ät)finntriathlon.fi

Toivotamme kaikille nuorille triathlonisteille oikein hyvää Joulua ja sopivaa treeni-intoa vuodelle 2017

mika_olivia_rita