Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen 19.1.2021 alkaen

Finntriathlon Vierumäen osallistujamäärä on turvallisuussyistä rajoitettu 1000 kilpailijaan. Kilpailijat tullaan jakamaan useaan eri lähtöön, joiden aikataulut ja sarjajaot vahvistetaan noin 1kk ennen tapahtumaa.

Osallistumismaksut vuoden 2021 kilpailuun

  19.1.-31.3.2021 1.4.-31.5.2021 1.6.-31.7.2021 1.8-23.8.2021
Perusmatka 80€ 90€ 100€ 115€
Perusmatka, joukkue 140€ 150€ 160€ 180€
Sprinttimatka 60€ 70€ 80€ 90€
Supersprintti 50€ 60€ 70€ 80€

 

Osallistumismaksuun sisältyy: turvalliset muulta liikenteeltä suljetut reitit, ajanotto, kilpailumateriaali (mm. uimalakki ja varustepussi), huolto kilpailun aikana ja maalissa, peseytymismahdollisuus ja ruokailu.

Ilmoittautuminen suoritetaan ainoastaan järjestelmän kautta. Kerralla voi ilmoittaa vain yhden henkilön. Mikäli haluat ilmoittaa enemmän kuin 5 henkilöä, ota yhteys info(ät)finntriathlon.fi. Ryhmiä rekisteröidään kilpailuihin osallistujalimiittien puitteissa.

 

Osanoton peruutus, siirtäminen ja tietojen muuttaminen

Ilmoittautuminen on sitova, mutta osallistumismaksusta palautetaan 50%, mikäli peruutat osallistumisen 45 päivää (14.7.2021) ennen tapahtumaa.Tämän jälkeen osanottomaksua ei palauteta peruutustilanteissa edes lääkärintodistuksella. Mikäli haluat peruuttaa osallsitumisesi, käy jättämässä ilmoitus oheisen linkin kautta.

Saat sähköpostiisi vahvistusviestin yhteydessä linkin, jonka kautta pääset muuttamaan tarvittaessa omia tietojasi (mm. yhteystiedot). Muutokset tehtävä ilmoittautumisajan puitteissa. Osallistumista ei voi siirtää/myydä toiselle henkilölle. Mikäli haluat siirtää Vierumäen osallistumisesi Joroisiin (samalle vuodelle), ota yhteyttä sähköpostitse ([email protected]) ennen Finntriathlon Joroinen tapahtuman ilmoittautumisajan päättymistä. 

 

Jonopaikat

Mikäli jokin/jotkin kilpailu(t) myydään loppuun ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ilmoitamme jonotuskäytännöistä. Kun jonopaikkoja jaetaan, ovat etusijalla ne, jotka pyytävät siirtoa toisesta tapahtumasta täynnä olevaan tapahtumaan.

 

Maksaminen

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta onnistuu vain pankkitunnuksilla tai luottokortilla, jolloin maksu suoritetaan järjestelmään ja se kirjautuu automaattisesti suoritetuksi. Jos sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkia/-tunnuksia tai sinulla on muuta huomautettavaa ilmoittautumisessa, ota yhteyttä info(ät)finntriathlon.fi.

Onnistuneen ilmoittatumis- ja maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Säilytä viesti itselläsi, sillä sitä kautta pääset itse muuttamaan mm. yhteystietojasi.

Muut erilliset maksutavat

Lue tarkemmin Liikuntaetu -maksutavasta.