Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen 10.1.2022 alkaen

Finntriathlon Vierumäen osallistujamäärä on turvallisuussyistä rajoitettu 1000 kilpailijaan. Kilpailijat tullaan jakamaan useaan eri lähtöön, tarkemmat tiedot aikataulusta.

Osallistumismaksut vuoden 2022 kilpailuun

  10.1.-31.3.2022 1.4.-21.7.2022 22.7-22.8.2021
Perusmatka 85€ 105€ 125€
Perusmatka, joukkue 140€ 160€ 180€
Sprinttimatka 65€ 85€ 95€
Nuorten Supersprintti 65€ avauskampanjan ajan su 24.4 saakka 75€ 85€

 

Osallistumismaksuun sisältyy: turvalliset muulta liikenteeltä suljetut reitit, ajanotto, kilpailumateriaali (mm. uimalakki ja varustepussi), huolto kilpailun aikana ja maalissa, peseytymismahdollisuus ja ruokailu Vierumäen uudessa Puhti-ravintolassa

Ilmoittautuminen suoritetaan ainoastaan järjestelmän kautta. Kerralla voi ilmoittaa vain yhden henkilön. Mikäli haluat ilmoittaa enemmän kuin 5 henkilöä, ota yhteys info(ät)finntriathlon.fi. Ryhmiä rekisteröidään kilpailuihin osallistujalimiittien puitteissa.

 

Osanoton peruutus, siirtäminen ja tietojen muuttaminen

Ilmoittautuminen on sitova, mutta osallistumismaksusta palautetaan 50%, mikäli peruutat osallistumisen 45 päivää (13.7.2022) ennen tapahtumaa.Tämän jälkeen osanottomaksua ei palauteta peruutustilanteissa edes lääkärintodistuksella. Mikäli haluat peruuttaa osallsitumisesi, käy jättämässä ilmoitus oheisen linkin kautta.

Saat sähköpostiisi vahvistusviestin yhteydessä linkin, jonka kautta pääset muuttamaan tarvittaessa omia tietojasi (mm. yhteystiedot). Muutokset tehtävä ilmoittautumisajan puitteissa. Osallistumista ei voi siirtää/myydä toiselle henkilölle. Mikäli haluat siirtää Vierumäen osallistumisesi Joroisiin (samalle vuodelle), ota yhteyttä sähköpostitse ([email protected]) ennen Finntriathlon Joroinen tapahtuman ilmoittautumisajan päättymistä (13.7.2022). 

 

Maksaminen

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta onnistuu vain pankkitunnuksilla tai luottokortilla, jolloin maksu suoritetaan järjestelmään ja se kirjautuu automaattisesti suoritetuksi. Jos sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkia/-tunnuksia tai sinulla on muuta huomautettavaa ilmoittautumisessa, ota yhteyttä info(ät)finntriathlon.fi.

Onnistuneen ilmoittatumis- ja maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Säilytä viesti itselläsi, sillä sitä kautta pääset itse muuttamaan mm. yhteystietojasi.

Muut erilliset maksutavat

Lue tarkemmin Liikuntaetu -maksutavasta.