Ilmoittaudu

Ilmoittautumisohjeet

Finntriathlon Vanajanlinnan osallistujamäärä on turvallisuussyistä rajoitettu 600 kilpailijaan. Kilpailijat tullaan jakamaan 4-6 eri lähtöön, joiden aikataulut ja sarjajaot julkaistaan sivuilla ennen kilpailua. Supersprinttilähdöt ovat kuitenkin iltapäivällä

Osallistumismaksut vuoden 2020 kilpailuun sprintti/supersprintti:

  • 13.9. – 31.12.2019 60€/50€
  • 1.1. – 31.3.2020 70€/60€
  • 1. – 30.4.2020 80€/70€
  • 1.5. – 1.6.2020 90€/80€

Osallistumismaksuun sisältyy: turvalliset muulta liikenteeltä suljetut reitit, ajanotto, kilpailumateriaali (mm. uimalakki ja varustepussi), huolto kilpailun aikana ja maalissa, peseytymismahdollisuus ja ruokailu. Huomaa, että pyöräilyssä peesaaminen on sallittu, joten triathlonpyörällä ei saa ajaa!

Ilmoittautuminen suoritetaan ainoastaan järjestelmän kautta. Voit ilmoittautua useampaan kilpailuun samalla kertaa. Kerralla voi ilmoittaa vain yhden henkilön. Mikäli haluat ilmoittaa enemmän kuin 5 henkilöä, ota yhteys info(ät)finntriathlon.fi. Ryhmiä rekisteröidään kilpailuihin osallistujalimiittien puitteissa.

Osanoton peruutus, siirtäminen ja tietojen muuttaminen

Ilmoittautuminen on sitova ja osanottomaksua ei palauteta peruutustilanteissa edes lääkärintodistuksella. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin yhteydessä linkin, jonka kautta pääset muuttamaan tarvittaessa omia tietojasi (mm. yhteystiedot). Muutokset tehtävä ilmoittautumisajan puitteissa.

Kaikki osallistumisen siirrot ja peruutukset (vain peruutusturvalla) tehdään alla olevan lomakkeen kautta

Siirrot ja peruutukset

 

Peruutusturva

Ilmoittautumisen yhteydessä voit lunastaa 30€ hintaisen peruutusturvan. Peruutusturvalla voi tehdä muutoksen tai peruutuksen valitsemaasi kilpailuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voi ostaa yhden peruutusturvan per kilpailu.

Peruutusturvan lunastamalla voit tehdä seuraavia muutoksia ennen tapahtumaa, jota peruutus/siirto koskee:

  • osallistumisen peruutus on tehtävä viimeistään 36 tuntia ennen peruutusturvan kohteena olevan kilpailun starttia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@finntriathlon.fi (osallistumismaksu palautetaan , joten lmoita samalla myös tilinumerosi palautusta varten)
  • muuttaa osallistumisesi yhden kerran toiselle henkilölle ilmoittautumisajan puitteissa
  • muuttaa osallistumisesi toiseen vuoden 2020 Finntriathlon-kilpailuun ilmoittautumisajan ja osallistujalimiitin puitteissa. Mikäli muutat kalliimpaan kilpailuun erotus laskutetaan.

Peruutusturvalla ei voi tehdä siirtoa seuraavan vuoden kilpailuun.

Osallistumisen siirrot ilman peruutusturvaa

Osallistumisen siirtoja voi tehdä ilmoittautumisaikojen ja osallistujalimiittien puitteissa seuraavasti:

  • siirto itselle toiseen kauden 2020 tapahtumaan
  • siirto toiselle henkilölle samaan tapahtumaan

Täytä lomake ohjeiden mukaisesti. Siirtomaksu on 15€. Siirtomaksun voi maksaa joko alkuperäinen, tai uusi osallistuja. Mikäli osallistujasiirrosta tulee jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@finntriathlon.fi.

Siirto tulee tehdä sen kilpailun, josta siirto tapahtuu, ilmoittautumisajan puitteissa. Siirtotapauksissa huomioidaan normaalit ilmoittautumisehdot, kuten osanottajalimiitti. Siirto on hyväksytty kun vaaditut tiedot on annettu ja siirtomaksu maksettu.  Osallistumista ei voi siirtää seuraavaan vuoteen.

Jonopaikat

Mikäli jokin/jotkin kilpailu(t) myydään loppuun ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ilmoitamme jonotuskäytännöistä. Kun jonopaikkoja jaetaan, ovat etusijalla ne, jotka pyytävät siirtoa toisesta tapahtumasta täynnä olevaan tapahtumaan.

Maksaminen

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta onnistuu pankkitunnuksilla tai luottokortilla, jolloin maksu suoritetaan järjestelmään ja se kirjautuu automaattisesti suoritetuksi.  Jos sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkia/-tunnuksia tai sinulla on muuta huomautettavaa ilmoittautumisessa, ota yhteyttä info(ät)finntriathlon.fi.

Onnistuneen ilmoittatumis- ja maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Säilytä viesti itselläsi, sillä sitä kautta pääset itse muuttamaan mm. yhteystietojasi.

Muut erilliset maksutavat

Lue tarkemmin Liikuntaetu -maksutavasta.