Ilmoittaudu

Ilmoittautumisohjeet

Osallistujalimiitit matkoittain ovat seuraavat:

Lasten Triathlon: 100
Pikatriathlon: 300 (sisältää joukkueet)
Puolimatka: 1000 sekä 50 viestijoukkuetta

Osallistumismaksut vuoden 2019 kilpailuun:

Lasten Triathlon on ilmainen, ilmoittautumiset ma 15.7. klo 24.00 mennessä.

Pikatriathlon, henkilökohtainen sarja / joukkueviesti

1.9. – 31.12.2018 40€ / 90€
1.1. – 31.3.2019 50€ / 100€
1.4. – 31.5.2019 55€ / 110€
1.6. – 15.7.2019 60€ / 120€

Puolimatka, henkilökohtainen sarja / joukkueviesti

1.9. – 31.12.2018 160€ / 210€
1.1. – 31.3.2019 170€ / 220€
1.4. – 31.5.2019 175€ / 230€
1.6. – 15.7.2019 180€ / 240€

Osallistumismaksuun sisältyy: turvalliset muulta liikenteeltä suljetut reitit, ajanotto, kilpailumateriaali (mm uimalakki ja varustepussi), huolto kilpailun aikana ja maalissa, peseytymismahdollisuus ja ruokailu (vain puolimatkalla).

Ilmoittautuminen suoritetaan ainoastaan järjestelmän kautta. Voit ilmoittautua useampaan kilpailuun samalla kertaa. Kerralla voi ilmoittaa vain yhden henkilön. Mikäli haluat ilmoittaa enemmän kuin 5 henkilöä, ota yhteys info(ät)finntriathlon.fi. Ryhmiä rekisteröidään kilpailuihin osallistujalimiittien puitteissa.

Osanoton peruutus ja tietojen muuttaminen

Ilmoittautuminen on sitova ja osanottomaksua ei palauteta peruutustilanteissa edes lääkärintodistuksella. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin yhteydessä linkin, jonka kautta pääset muuttamaan tarvittaessa omia tietojasi (mm. yhteystiedot). Muutokset tehtävä ilmoittautumisajan puitteissa.

Peruutusturva

Ilmoittautumisen yhteydessä voit lunastaa 30€ hintaisen peruutusturvan. Peruutusturvalla voi tehdä muutoksen tai peruutuksen valitsemaasi kilpailuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voi ostaa yhden peruutusturvan per kilpailu.

Peruutusturvan lunastamalla voit tehdä seuraavia muutoksia ennen tapahtumaa, jota peruutus/siirto koskee:

  • osallistumisen peruutus on tehtävä viimeistään 36 tuntia ennen peruutusturvan kohteena olevan kilpailun starttia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@finntriathlon.fi (osallistumismaksu palautetaan ,ilmoita samalla myös tilinumerosi palautusta varten)
  • muuttaa osallistumisesi yhden kerran toiselle henkilölle ilmoittautumisajan puitteissa
  • muuttaa osallistumisesi toiseen vuoden 2019 Finntriathlon-kilpailuun ilmoittautumisajan ja osallistujalimiitin puitteissa. Mikäli muutat kalliimpaan kilpailuun erotus laskutetaan.

Peruutusturvalla ei voi tehdä siirtoa seuraavan vuoden kilpailuun.

Osallistumisen siirrot ilman peruutusturvaa

Osallistumisen siirtoja voi tehdä ilmoittautumisaikojen ja osallistujalimiittien puitteissa seuraavasti:

  • siirto itselle toiseen kauden 2019 tapahtumaan
  • siirto toiselle henkilölle samaan tapahtumaan

Siirtoilmoituksen voi tehdä oheisella lomakkeella

Täytä lomake ohjeiden mukaisesti. Siirtomaksu on 15€. Siirtomaksun voi maksaa joko alkuperäinen, tai uusi osallistuja. Mikäli osallistujasiirrosta tulee jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@finntriathlon.fi.

Siirto tulee tehdä sen kilpailun, josta siirto tapahtuu, ilmoittautumisajan puitteissa. Siirtotapauksissa huomioidaan normaalit ilmoittautumisehdot, kuten osanottajalimiitti. Siirto on hyväksytty kun vaaditut tiedot on annettu ja siirtomaksu maksettu.  Osallistumista ei voi siirtää seuraavaan vuoteen.

Jonopaikat

Mikäli jokin/jotkin kilpailu(t) myydään loppuun ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ilmoitamme jonotuskäytännöistä. Kun jonopaikkoja jaetaan, ovat etusijalla ne, jotka pyytävät siirtoa toisesta tapahtumasta täynnä olevaan tapahtumaan. 

Maksaminen

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta onnistuu pankkitunnuksilla tai luottokortilla, jolloin maksu suoritetaan järjestelmään ja se kirjautuu automaattisesti suoritetuksi. Jos sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkia/-tunnuksia tai sinulla on muuta huomautettavaa ilmoittautumisessa, ota yhteyttä info(ät)finntriathlon.fi.

Onnistuneen ilmoittautumis- ja maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Säilytä viesti itselläsi, sillä sitä kautta pääset itse muuttamaan mm. yhteystietojasi.

Muut erilliset maksutavat

Lue tarkemmin Liikuntaetu -maksutavasta.