Aktiviteetit

Tärkeänpaikanleiri 30.6 – 2.7 Vierumäellä

28.04.2017

Vuoden 2017 hyväntekeväisyys-projektimme on Tärkeänpaikanleiri

Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus ja olemme aina pyrkineet katsomaan pitkälle eteenpäin sekä kantamaan oman kortemme kekoon yhteisen hyvän vuoksi. Iloksemme olemme laittaneet merkille, että monilla paikkakunnilla toimii lapsille ja nuorille triathlonryhmiä. Mietimme ja muistelimme omaa nuoruuttamme ja sitä, mitkä ovat niitä ikimuistoisimpia hetkiä ja muistoja, jotka ovat jääneet elämään muistoissamme. Yksi asia nousi suosikkina esiin: liikunnalliset kesäleirit. Nyt laitamme hyvän kiertoon!

Tavoite ja toteutus

Kunnianhimoisena tavoitteenamme on järjestää kesä-heinäkuun vaihteessa Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä vähintään 50 lapselle 2 vuorokauden mittainen lasten triathlonleiri. Leiri alkaa alkuiltapäivästä pe 30.6 ja loppuu iltapäivällä sunnuntaina 2.7. Leirin rehtorina on Juuso Manninen.

Leiri on suunnattu 10-15 -vuotiaille lapsille ja nuorille ja on osallistujille ilmainen. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Pääsyvaatimuksena leirille on oma kiinnostus liikkumiseen ja lajiin, 25m uimataito, mielellään mahdollisuus ottaa pyörä mukaan leirille sekä se, että pystyy toimimaan (ja yöpymään) ilman vanhempien apua. Ilmoittautuminen leirille alkoi ystävänpäivänä 14.2.2017 klo 18.00. Katso leirille ilmoittamisen ohjeet ja ehdot sivun alaosasta.

Ilmoita lapsi/nuori mukaan tämän linkin kautta

Varojen kerääminen

Lauantaina 11.2.2017 järjestimme Tärkeänpaikanleiri -seminaarin Vantaan SuperParkissa sekä hyväntekeväisyyshuutokaupan Velo & Oxygen liikkeen avajaisten yhteydessä. Haluamme kiittää kaikkia seminaariin osallistuneita sekä erityisesti seminaarin puhujia Alex Stubb, Ville Köngäs sekä Antti Hagqvist sekä kumppaneitamme SuperPark, Canon ja Pohjolan Mylly.

Illalla huutokaupattiin Suunnon lahjoittama Spartan kello sekä Bioracerin lahjoittama kilpailuasu, jotka olivat Alex Stubbin käytössä Konassa 2016. Kaisa Lehtonen osoitti suurta yhteisöllistä triathlonhenkeä lahjoittamalla huutokauppaan voitokkaassa Etelä-Afrikan Ironmanissa käyttämiään varusteita (kengät, kilpailuasu, finisher-paita ja takki). Lisäksi huutokaupattiin 2 kpl virallisia Kona2016 julisteita. Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto oli 2270€.

Seminaari- ja huutokauppatuottojen jälkeen vähintään 20 lapsen leiri Vierumäellä on turvattu ja Ericssonin kumppanuuden myötä saimme 10 paikkaa lisää. Lisäpaikkoja avaamme sitä mukaa kun saamme kerättyä varoja.