Ilmoittaudu

Sinustako Team Beanitin hyvän ruoan lähettiläs?

09.10.2020 klo 00:00

Jos olet liikkuja, joka pitää nopeasti valmistuvasta, herkullisesta ja terveellisestä ruoasta, tule Team Beanit -lähettilääksi! Haku on auki!

Finntriathlonin yhteistyökumppanina toimivan kauhavalaisen Verso Foodin missiona on herkullistaa kasvisruoka ja rakentaa sille aivan oma makumaailmansa.

Beanit® Härkäpapusuikale ja -muru sekä jo laajemmin tuttu Härkis® ovat hienoja uusia kotimaisia raaka-aineita herkullisten ruokien valmistukseen. Valmiita reseptejä on paljon ja uusia syntyy jatkuvasti!

Aktiiviliikkujien monipuoliseen ruokavalioon hyvin sopivat Beanit® -härkäpapusuikaleet ja muru tehdään kolmesta raaka-aineesta: härkäpavusta, herneen proteiinista ja vedestä. Niiden lisäksi tuotteissa on maustettu rypsiöljy, joka antaa suikaleille makua ja mehevyyttä. Täyteläisen makuöljyn ansiosta suikaleet voi kipata rasiasta suoraan pannulle, paistaa pinnalta rapeaksi ja nauttia. 

Härkäpapusuikaleita voi käyttää liha- tai kanasuikaleiden tapaan. Beanit® härkäpapusuikaleet soveltuvat kaikesta parhaiten paistettavaksi esimerkiksi wok- tai kulhoruokiin tai pastan kylkeen. Pehmeämpi Härkis® taas sopii koostumuksensa puolesta hyvin jauheliharuokiin, kastikkeisiin ja salaatteihin.  Herkulliset härkäpaputuotteet sopivat aktiiviliikkujien ruokavalioon, sillä härkäpapu on myös mitä parhain ja maistuvin proteiininlähde.

Team Beanit on ilon, liikkumisen ja herkullisen ruoan yhteisö

Jos edellä mainitut kolme asiaa koskettavat sinua, tule mukaan tiimiin!

Team Beanit innostaa, kannustaa ja kutsuu mukaan liikkumaan sekä tavoittelemaan hyvinvointia. Terveellisen elämän pitää olla helppoa, hauskaa ja maukasta. Se on kaikkien saavutettavissa ilman kompromisseja!

Haemme uusia Team Beanit -lähettiläitä lisäämään tietoisuutta kasvipohjaisen ruokavalion sopivuudesta aktiiviseen elämäntyyliin sekä innostamaan positiivisiin ruokatekoihin.

Team Beanit-lähettiläät pääsevät maksutta kokeilemaan herkullisia härkäpaputuotteita osana päivittäistä ruokavaliotaan. Vastineeksi heiltä toivotaan kolmea Instagram-postausta loppuvuoden aikana.

Mikäli haluat mukaan, jätä yhteystietosi linkin kautta. 

Ilmoittaudu mukaan Team Beanitiin

#teambeanit #papupower #irunonplants #beanit #härkis #härkäpapu

Lisätietoa Team Beanitista