Ilmoittaudu

Tahko Vuorijuoksu järjestetään

11.09.2020 klo 00:00

Taphtuma on päätetty järjestää poikkeusjärjestelyin ja ilmoittautuminen on avattu. Tahko Vuorijuoksu järjestetään yhteistyössä Ruska MTB-tapahtuman kanssa.

Tapahtuman Nnettisivut, tapahtumatiedot ja ilmoittautumistiedot on päivitetty. Vuorijuoksun matkoina on tänä vuonna 12km ja 24km, tutustu uusittuun reittiin! Samana päivänä kello 12.00 alkaen järjestetään pääosin samalla reitillä ja samassa kilpailukeskuskessa Ruska MTB-tapahtuma

Suosittu Vuorijuoksu järjestetään Tahkolla jälleen syyslomaviikonloppuna.
Matkoina on 12km (kilpa ja retki) sekä uusittu 24km reitti todellisille Vuoripiälliköille ja Vuoristoneuvoksille.

Tapahtuman järjestäjä on ottanut huomioon eri viranomaisten antamat ohjeet ja suositukset valmistellessaan tapahtumaa

Suositellun 1-2 metrin turvavälin ylläpitämiseksi tehdyt toimenpiteet:

  • Tapahtuman kilpailutoimisto on siirretty ulos ja vain jälki-ilmoittautuminen tehdään sisällä
  • Ulkoilmatapahtumasta johtuen turvavälien noudattaminen on helppoa, tarvittaessa eri matkojen ja sarjojen lähtöjä porrastetaan
  • Ruokailun toteuttaa Break Hotel Sokos Tahko ja sen henkilökunta noudattaen annettuja viranomaismääräyksiä ja ruokailutilan ovella on käsien desinfiointipiste
  • Suojavälineet ja hygienia: Tahkon tapahtumassa on kilpailijoille jaossa kasvomaskeja, joita voi käyttää ennen ja jälkeen kilpailun tilanteissa, joissa turvavälin pitäminen on haastavaa. Maskit ovat valmistettu Suomessa ja täyttävät niille asetetut laatuvaatimukset.
  • Tapahtuman talkoolaisia ohjeistetaan käyttämään suojavarusteita (maski, hanskat, visiiri) riippuen työtehtävästä. Tapahtumassa on käsien desinfiointipisteitä huoltopisteillä, kilpailutoimistossa  infopisteellä, varustepussisäilytyksessä sekä maalialueella.

Turhien kosketusten välttäminen: 

  • ennen kilpailua ja kilpailun jälkeen huoltopisteillä jokainen ottaa juoman ja/tai muut tuotteet pöydältä itse. Kilpailun aikana talkoolaiset ojentaa juomat käyttäen suojavarusteita. Huoltopisteillä ja maalissa tarjotaan vain yksittäispakattuja tuotteita. 
  • kilpailunumero, hakaneulat ja ruokalippu jaetaan krjekuoressa ja kilpailijat kiinnittävät numeron itse
  • Tapahtuma-alueelle sijoitetaan muistutukseksi ohjetauluja, koska alueella liikkuu myös muita ihmisiä kuin tapahtumaan osallistuvia.

Juoksutapahtumaan osallistuminen ei ikinä ole suositeltavaa sairaana eikä flunssaoireisena, mutta etenkin nyt pyydämme jäämään kotiin sairastamaan, mikäli on edes lieviä oireita. 

Seuraamme päivittäin tilannetta ja mahdollisesta uusia annettavia suosituksia ja määräyksiä ja teemme tarvittaessa muutoksia tapahtuman toimintoihin.