Ilmoittaudu

Finntriathlon Vierumäki ilmoittautuneet

14.08.2020 klo 00:00

Ilmoittautumisaikaa on maanantaihin 17.8.2020 klo 23.59 saakka. Tarkista, ovatko sarja-, matka- ja seuratietosi oikein

Poikkeuksellisen triathlonkesän 2020 ainut Finntriathlon -tapahtuma lähestyy. Vaikka ilmoittautumisaikaa on vielä jäljellä, pyytäisimme, että jokainen osallistuja käy tarkistamassa, että omat tiedot (mm sarja, matka ja seura sekä kilpailun aikainen yhteyshenkiö) on oikein. Mikäli tietoihin on jotain muutoksia, voitte käydä myös itse muokkaamassa niitä vahvistusviestissä olleen "muokkaa"-toiminnon kautta tai lähettämällä muutostoiveet pikimmiten osoitteeseen [email protected]. Näin sujuvoitamme toimintaa kilpailutoimistossa.

Ilmoittautuneiden listat matkoittain on nähtävissä:

Perusmatka

Sprinttimatka

Supersprintti, nuorten SM-kilpailu

Perusmatkan viestijoukkueet

Finntriathlon Vierumäki tapahtumaan voi osallistua, vaikka ei kuulu Suomen Triathlonliiton alaiseen seuraan. Poikkeuksena 10.15 ja 10.20 lähtevät perusmatkan miehet ja naiset yleinen + 23-vuotiaat ns eliittilähtö. 

Mikäli edustat liiton alaista seuraa ja haluat kilpailla SM-mitalista, sinulla tulee olla hoidettuna sunnuntaihin 16.8. mennessä liittojäsenyys. Se maksetaan suomisport.fi -palvelussa. Liittojäsenyyteen liittyvissä asioissa osaa parhaiten auttaa Kaisa Tamminen Suomen Triathlonliitosta. Katso liittojäsenyyttä ja SM-kilpailuja koskeva ohjeistus liiton sivuilta.