Ilmoittaudu

Vierumäellä kilpaillaan triathlonin SM-mitaleista elokuussa

30.06.2020 klo 13:45

Finntriathlon Vierumäki järjestetään 22.8.2020. Vierumäellä kilpaillaan perusmatkan ja supersprintin SM-mitaleista. Finntriathlon Vierumäki järjestetään jo seitsemättä kertaa. Matkavaihtoehtona perusmatkan ja nuorten supersprintin lisäksi on myös sprinttimatka.

Suomen Triathlonliiton liittohallituksen ja kilpailujärjestäjien päätöksellä Vierumäki isännöi perusmatkan SM-kilpailuja 22.8.2020. Jo aiemmin Finntriathlon Vierumäelle oli myönnetty supersprintin nuorten SM-kilpailut. Vierumäellä kilpaillaan myös Opiskelijoiden Liikuntaliiton SM-kilpailu.

Perusmatkan SM-lähdössä yleiset sarjat ja alle 23-vuotiaiden sarjat ovat peesivapaita ja pyöräilyosuus käydään liiton sääntöjen mukaisesti maantiepyörillä. Ikäryhmissä on voimassa peesikielto ja myös triathlonpyörät ovat sallittuja.

SM-mitalit jaetaan Suomen Triathlonliittoon kuuluvien seurojen kilpailijoiden kesken, joiden liittojäsenyys pitää olla ostettuna kuusi päivää ennen kilpailua. Huomionarvoista on, että Oittaan SM-kilpailuun tehdyt ilmoittautumiset eivät siirry Vierumäelle.

Finntriathlon Vierumäki järjestetään viranomaisten ja THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Lisätiedot:

Finntriathlonin viestintäpäällikkö Kalle Kotiranta, 040 502 2786

Suomen Triathlonliiton toiminnanjohtaja Kaisa Tamminen, 040 137 4566