Ilmoittaudu

Finntriathlon SuurJoroinen 17.-19.7.

15.06.2020 klo 12:00

Suomi-triathlonin klassikko on nyt kaikkien saavutettavissa. SuurJoroinen mahdollistaa puolimatkan tekemisen missä tahansa.

Mikä on SuurJoroinen? 

SuurJoroisten viikonlopun aikana (17.-19.7) tehdään puolimatkan triathlon. Voit tehdä suorituksen osissa tai yhtäjaksoisesti - Joroisissa, Ivalossa, Helsingissä tai missä haluat. Ui 1900 metriä, pyöräile 90 km ja juokse 21,1 km. Olet suorittanut SuurJoroisen. 

Miksi? 

Koska Joroinen ja monet muut tapahtumat jäävät väliin tänä kesänä, haluavat triathlonistit haastaa itseään eri tavoin. SuurJoroinen tarjoaa tähän toivotun mahdollisuuden. 

Kilpaillaanko? 

SuurJoroisissa kilpaillaan vain itseään vastaan. Voit kellottaa suorituksen, mutta palkintoja ei aikojen perusteella jaeta.  

Jaetaanko siis palkintoja? 

SuurJoroisen suorittaneille on tarjolla paketti, joka sisältää varustepussin, uimalakin ja Finisher-paidan. Tuotteita on rajoitetusti ja ne ovat saatavissa eri paikkakunnilla (lista päivitetään tänne ja someen)

Miksi SuurJoroinen? 

Tätä on toivottu. Moni triathlonisti on menossa suorittamaan puolimatkan pääkallopaikalle, eli Joroisiin. Monella kalenteriin oli tähän kohtaan ruksattu puolimatka ja se halutaan tehdä silloin.  

Onko Joroisten reitti merkitty/suljettu? 

Valvatuksessa on tempauksen aikana viikonloppuna poijut ja paikallisesti kannustusta varmasti riittää. Reittiä ei kuitenkaan ole merkitty tai suljettu, joten kaikki liikkuvat ja tekevät suorituksen omalla vastuulla ja huolehtivat energiahuollosta ym. itse. 

Sosiaalinen media? 

Käytetään postauksissa hashtagia #suurjoroinen. Näin voimme näyttää suomalaisen triathlonin ja Joroisten voiman myös sosiaalisessa mediassa. Tempauksen mahdollistavien kumppaneiden hashtagien käyttö on myös suositeltavaa.  

Seuroista mukana tempauksessa ovat mm. Joroisten Sporttiklubi, Heltri, Xtri Lahti, SKB, Aquaterra, Stamina, Tribase, Lapland triathlon Levi ja Electrofit.

Tempauksella on oma Facebook tapahtumasivu.

Finntriathlon SuurJoroinen 17.-19.7.2020

#finntriathlon #suurjoroinen #beanit #tutoris #NorthOutdoor #klubbensport