Ilmoittaudu

Finntriathlon Oy osaksi IRONMAN Groupia

29.01.2020 klo 14:30

Wanda Sports Groupiin kuuluva IRONMAN Group on ostanut Finntriathlon Oy:n.

IRONMAN Finlandin maajohtajana toimii entinen triathlonisti ja IRONMAN-voittaja (IRONMAN Lanzarote 2007) Tiina Boman. Suomen organisaatiossa työskentelevät lisäksi tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen, myyntipäällikkö Antti Hagqvist, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kalle Kotiranta ja palvelupäällikkö Taru Schroderus.

Finntriathlon-tapahtumat järjestetään kesällä 2020 totuttuun tapaan Vanajanlinnassa, Joroisissa ja Vierumäellä. Kesäkuussa Lahdessa järjestetään jo kolmatta kertaa Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland ja elokuussa luvassa on historian ensimmäinen IRONMAN Finland Kuopio-Tahko.

”Triathlonin ja kestävyysurheilun kiinnostus kansainvälisesti kasvaa, eikä Suomi ole tässä poikkeus. Yrityskaupan myötä voimme panostaa Suomen tapahtumien laatuun entistä paremmin. Odotamme innolla yhteistyötä IRONMAN EMEA:n (Eurooppa, Lähi-Itä ja Afrikka) kanssa. Triathlonharrastajille tämä tarjoaa lisää mahdollisuuksia, mutta toiminta jatkuu tutun porukan voimin”, kertoo Tiina Boman.

IRONMAN Group on maailman suosituin osallistuvien liikuntatapahtumien järjestäjä. IRONMAN Group organisoi vuosittain yli 55 maassa miltei 240 tapahtumaa, joissa on yli miljoona osallistujaa. Yrityksen globaalissa portfoliossa on erilaisten triathlontapahtumien lisäksi juoksu-, maantiepyöräily- ja maastopyöräilytapahtumia.

www.ironman.com