Ilmoittaudu

Apua miten hyvää papua

22.11.2019 klo 11:00

Finntriathlonin on solminut yhteistyökumppanuuden kauhavalaisen Verso Foodin kanssa.

Yhteistyön ansiosta kotimaisten triathlontapahtumien ruokatarjoilu täydentyy herkullisilla Beanit-härkäpaputuotteilla. Tuotemaistatusten lisäksi jaamme uutiskirjeessämme kuukausittain helppoja ja maistuvia Beanit-reseptejä, ja annamme vinkkejä terveelliseen ravitsemukseen.

Mitä Beanit oikein on?

Aktiiviliikkujien monipuoliseen ruokavalioon hyvin sopivat Beanit-härkäpapusuikaleet tehdään kolmesta raaka-aineesta: härkäpavusta, herneen proteiinista ja vedestä. Niiden lisäksi tuotteissa on maustettu rypsiöljy, joka antaa suikaleille makua ja mehevyyttä. Täyteläisen makuöljyn ansiosta suikaleet voi kipata rasiasta suoraan pannulle, paistaa pinnalta rapeaksi ja nauttia.

Härkäpapusuikaleita voi käyttää liha- tai kanasuikaleiden tapaan. Tuttua niissä on muoto – paistettava suikale – eli voit kokeilla Beanit-suikaletta tuttuihin ruokiisi ja resepteihisi. Tuotetta ei kuitenkaan ole kehitetty lihan tai kanan korvikkeeksi, vaan täysin uudenlaiseksi kasvisruokatuotteeksi. Verso Foodin missiona on herkullistaa kasvisruoka ja rakentaa sille aivan oma makumaailmansa. Sen takia tuotteissa ei käytetä esimerkiksi kana- tai liha-aromeita eikä niissä pyritä kopioimaan eläinproteiinien makua.

Härkäpapusuikale on hieno uusi raaka-aine herkullisten ruokien valmistukseen. Kokeile ja maista itse!

LOWRES_beanit wok (1).jpg

LUE LISÄÄ:
beanit.fi