Ilmoittaudu

North Outdoor – Urheilu- ja ulkoiluvaatteita merinovillasta

27.09.2019 klo 10:00

North Outdoor on suomalainen tuotemerkki Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland ja Finntriathlon-tapahtumien Finisher-paitojen takana. Hyödynnä viikonlopputarjous North Outdoorin nettikaupassa.

Tutustu North Outdoorin nettikauppaan osoitteessa www.northoutdoor.com. Hyödynnä etusi ja osta merinovaatteita 15% alennuksella 30.09.2019 saakka. Alekoodi on finntriathlon2019

Kesän 2019 aikana paidoista saatu palaute on ollut erittäin positiivista ja paitojen uudet omistajat ovat olleet yllättyneitä siitä, miten merinovilla taipuu urheilu- ja ulkoiluvaatteisiin – myös kesällä! 

Finntriathlon-yhteistyötä varten suunniteltu paita on valmistettu luonnon raaka-aineista. T-paita on 70 % merinovillaa ja 30 % bambua.

North Outdoor jatkaa aktiivista tuotekehitystä urheilu- ja ulkoiluvaatteiden parissa. Merkin pääraaka-aine on myös jatkossa merinovilla, joka on 100 % luonnonkuitu. Merinovillan rinnalla osassa tuotteista käytetään myös bambua.

kd3miAqG.jpeg

Urheilijoiden suosiossa on erityisesti North Outdoorin INTENSE tuoteperhe. Ohuet merino-bambuneuloksesta valmistetut vaatteet tasaavat kehon lämpötilaa viileillä välikausikeleillä. Tuotteet sopivat hyvin myös aluskerrokseksi sydäntalven sykettä nostavaan urheiluun.

Pehmeältä tuntuva ohut neulos on kaukana perinteisestä ajatuksesta, mikä tulee mieleen villasta. Toiminnallinen merinovilla on todettu täydelliseksi materiaaliksi urheiluvaatteisiin. Koska merinovilla siirtää kosteutta tehokkaasti, ei paita tunnu kylmältä edes hikisenä. Antibakteerisuus puolestaan takaa aina raikkaan paidan. Siksi merinovillaiset aluskerroksen vaatteet eivät haise hieltä. Ominaisuuden ansiosta merinovilla puhdistuu tuuletuksella. Harvojen pesukertojen vuoksi merinovaatteet ovat ekologinen valinta.

North Outdoorin valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia kerrastoja, alushousuja, t-paitoja, neuleita, sukkia ja asusteita. Kaikkien tuotteiden pääraaka-aine on ekologinen sekä vastuullisesti kerätty merinovilla. Kun kelit kylmenevät, on ACTIVE luottokerrasto aluskerrokseksi. 100% merinovillaiseen tuoteperheeseen kuuluvat myös tuubihuivit ja balaclavat.

dKl3plLo.jpeg

North Outdoorin nettikaupan löydät osoitteessa www.northoutdoor.com

Voit ostaa merinovaatteita 15% alennuksella 30.09.2019 saakka alekoodilla finntriathlon2019