Ilmoittaudu

Savolainen perusmatka goes Joroinen

19.09.2019 klo 12:00

#triathlonkuuluukaikille - myös savolaisille. Legendaarinen Joroisten klassikkotapahtuma tarjoaa matkavaihtoehtona perinteisen pikatriathonin ja puolimatkan lisäksi nyt myös (savolaisen) perusmatkan.

Haluamme madaltaa osallistumisen kynnystä tapahtumiimme ja tuomme Tahkon tapahtumassa suosioon nousseen savolaisen perusmatkan nyt Joroisten tapahtumaan. Jos tuntuu, että puolimatka on liikaa ja perjantain pikamatka liian vähän, on Savolainen perusmatka* vastaus tarpeeseesi. Joroisten matkavalikoima mahdollistaa nyt myös helpommin vaikka kaksi kisaa, sillä voit ottaa perjantain sprintin alkuverryttelyksi ja lauantaina kipailla perusmatkalla, jolloin saat kaksi starttia, mutta palautuminen on nopeampaa suoritusaikojen jäädessä kohtuullisiksi.

Onko tavoitteenasi jokin skandinaavinen täyden matkan kilpailu elokuussa vai kuuletko vasta triathlonkärpäsen vaimean surinan korvissasi etsien sopivaa tapahtumaa ensipuraisulle? Joroinen tarjoaa nyt kokonaisvaltaisen matkavalikoiman, josta löytyy vaihtoehto niin välietapille kuin kauden pääkilpailulle.

Tutustu matkavaihtoehtoihin, valitse omasi ja laita ilmo sisään. Joroinen on suomalaisen triathlonin klassikko.

* kutsumme matkaa Savolaiseksi perusmatkaksi, koska matkat eivät ole ns "oikeat" perusmatkat. Lyhennetty (1000 m) uinti madaltaa osallistusmiskynnystä ja pidennetty pyöräily (47 km) noudattelee puolimatkan reittiä, jota kierretään yksi kierros. Myös juoksu on hieman pidempi kun vakioidulla matkalla ja juoksuosuuden mitaksi tulee noin 10,7 km. 

Lue lisää:

Finntriathlon Joroinen