Ilmoittaudu

Finntriathlon-kesä 2020 – ilmoittautuminen alkaa

12.09.2019 klo 12:00

Finntriathlonin kesän 2020 tapahtumien ilmoittautuminen avautuu perjantaina 13.9. klo 9. Aseta tavoite, varmista talven treenimotivaatio ja lisää nimesi listalle!

Ensi kesän tapahtumissa riittää valinnanvaraa lajin harrastajille niin kokeneista kilpailijoista aloittelijoihin.

Vanajanlinnassa kilpaillaan sprintti- ja supersprinttimatkoilla 6.6. Joroisissa matkoina ovat tutut pikamatka 17.7 ja puolimatka 18.7. Kesän päättää tänä vuonna osallistujaennätyksen tehnyt Vierumäen sprintti- ja perusmatkan kilpailu, joka järjestetään 22.8.

Kilpailujen hinnoittelussa on kuunneltu herkällä korvalla osallistujilta saatua palautetta.

- Haluamme edelleen kehittää tapahtumiamme. Palautekyselyn vastausten pohjalta olemme muokanneet ensi kesän osalta mm. tapahtumiemme hinnoittelua, jotta osallistumisen kynnys olisi entistäkin matalampi ja kaikki lajista kiinnostuneet uskaltautuisivat mukaan, kilpailunjohtaja Tiina Boman kertoo.

- Osallistumista edesauttavat myös kaikissa kilpailuissa mukana olevat lyhyet matkavaihtoehdot. Toivomme, että kaikki ne, jotka ovat tähän asti vain haaveilleet triathlontapahtumiin osallistumisesta, tulisivat kokemaan tapahtumien mahtavan yhteisöllisyyden ja hengen. Välineiden ei tarvitse olla heti kättelyssä viimeisen päälle, hän jatkaa.

Tapahtumien lisäksi Finntriathlon järjestää useita erilaisia leirejä syksyllä 2019 sekä keväällä 2020.

Ilmoittaudu kilpailuihin tästä