Ilmoittaudu

Vauhtia palautumiseen

15.08.2019 klo 15:00

RecoveryPump on markkinoiden johtava lihasten palautumislaite. Se on palautumiseen suunnattu kompressiota tuottava laite, joka on valmistettu yhteistyössä lymfalaitteiden asiantuntijoiden kanssa.

RecoveryPump vilkastuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta sekä hoidat turvotusta ja lihasväsymystä. Laitteen käyttö on helppoa ja turvallista. RecoveryPump tuo kompression hyödyt tehokkaana, päivittäisenä lihasten palautumista nopeuttavana hoitona ja tarjoaa tähän teknologiaan perustuvat luotettavat sekä käyttäjäystävälliset ratkaisut.

Recovery-2.JPG

Mistä Recovery Pumpissa on kyse?

• Tehokkaampaa palautumista tavoiteltaessa on tärkeää, että kompressio kohdennetaan hoitoalueelle vaiheittain ja nopeissa sykleissä.

• RecoveryPumpin kompressiojärjestelmä toimii vaiheittain. Yhden kennon täytyttyä asussa paine pysyy yllä ja seuraava kenno täyttyy. Asun kaikkien kennojen täytyttyä kompressio vapautuu koko asusta kerralla. Tämä on ainoa kompressiohoidon muoto, jonka hyödystä lihasten palautumisessa on tieteellisillä tutkimuksilla saavutettua näyttöä.

• RecoveryPumpin järjestelmässä asujen täyttösykli on erittäin nopea, jopa 30 sekuntia tyhjästä täyteen kompressioon. Järjestelmällä maksimoidaan sekä kompression pito että syklien määrä yhdellä hoitokerralla ja saavutetaan paras lopputulos lihasten palautumisessa, kun ”pumppaava” kompressio toistuvasti laittaa hapettoman veren ja kuona-aineet liikkeelle.

• Parhaiten toimivissa kompressiojärjestelmissä kompression maksimitaso on 100 mmHg. Tällä varmistetaan, ettei hoidon aikana estetä verenkiertoa hoitoalueella liiallisesti ja siten hapen ja ravinteiden pääsyä lihaksiin.

• Kompression jaksotuksella on merkittävä vaikutus siihen, kuinka tehokkaasti paineilmalla toimiva kompressiojärjestelmä toimii kuona-aineiden poistamiseen nopeasti ja tehokkaasti.

• Tässä vaiheittaisessa kompressiossa järjestelmä tuottaa kompression toistuvina sykleinä, joissa asu täyttyy kokonaan kenno kennolta 30-40 sekunnissa ”lypsäen” lihakset koko raajan pituudelta. Tällä tavoin saadaan hapeton veri ja kuona-aineet hoitoalueella liikkeelle mahdollisimman tehokkaasti.

• RecoveryPumpin vaiheittainen kompressio tuottaa 1-2 tunnin hoidolla tulokset, joita vastaava tulos lihaksissa saavutetaan 12-48 tunnin levolla.

Lue lisää ja tutustu: 
www.palautuminen.com/recoverypump/