Ilmoittaudu

”Kovaa treenaaminen on muoti-ilmiö”

10.06.2019 klo 09:00

Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland ja Lääkärikeskus Aavan uusi valmennus- ja hyvinvointiyksikkö, Aava Virta, solmivat toukokuussa kaksivuotisen yhteistyösopimuksen.

Aava Virta tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita ja valmennustoimintaa yksilöille ja yrityksille. Toiminnan tausta on lääketieteessä ja tutkitussa tiedossa. Virran valmennusohjelmat suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä Lääkärikeskus Aavan asiantuntijoiden kuten psykologien, erikoislääkäreiden ja työterveyshuollon kanssa.

Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finlandin kilpailunjohtaja Tiina Boman sanoo Aava Virta -yhteistyön tuovan triathlonia ja sen harrastajia hyvin tuntevan asiantuntijajoukon osallistujien ulottuville.

- Esimerkiksi lääkäri Pippa Laukka kilpailee tänä kesänä Tahkolla. Antti Hagqvist valmentaa monia kotimaisia triathlonisteja ja ravitsemusterapeutti Patrik Borg tuntee hyvin perheellisen ja työssä käyvän aktiiviliikkujan ravitsemuksen sudenkuopat. Liikuntafysiologi Jussi Sievälällä on puolestaan vuosien kokemus eritasoisten kuntoilijoiden ja huippu-urheilijoiden testauksesta. Tämä joukko jakaa asiantuntemustaan sekä Finntriathlonin että Ironmanin tapahtumissa ja on valmiina palvelemaan sekä yksittäisiä harrastajia että yrityksiä, joiden työhyvinvointi kaipaa sparrausta, Boman kertoo.

Asiantuntijatiimiin lukeutuva Virran liiketoimintajohtaja Petteri Kilpinen on myöskin innokas kuntoliikkuja.

- Kova treenaaminen ja hyvässä kunnossa oleminen ovat tietyllä tapaa muoti-ilmiöitä. Itsensä piiskaamisesta ei kuitenkaan ole hyötyä, jos se aiheuttaa hyvinvoinnin sijasta stressiä, väsymystä ja pahoinvointia, Kilpinen toteaa.

- Haluamme, että ihmiset, jotka harrastavat liikuntaa, tekevät sitä riittävän monipuolisesti ja oikein. Siihen tarvitaan testausta, yksilöllistä valmennusta ja vaikuttavuuden seurantaa. Juuri tähän Aava Virta on kehittänyt ratkaisun, joka palvelee erittäin hyvin Ironman-tapahtuman osallistujia, Kilpinen päättää.

Virta_ja_Aava_yhteislogo_square_WEB.png

Lääkärikeskus Aava on suomalainen perheyritys, joka on edistänyt terveyttä ja hyvinvointia jo yli 50 vuotta. Yrityksessä toimii yli 1000 ammattilaista, 14 toimipisteessä ja 10 paikkakunnalla.

www.aava.fi
www.virtavalmennus.fi