Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen Liikuntaetu-maksutavalla - nyt myös Edenred käy!

11.09.2019 klo 16:16

Vuosien varrella meiltä on kysytty paljon mahdollisuudesta maksaa osallistuminen liikuntaeduilla. Haluamme reagoida palautteeseen lisäämällä liikuntaetumaksutapoihin paljon kysytyn Edenredin.

Kuluneen vuoden ajan Finntriathlonin kilpailujen osallistumisen on voinut maksaa Smartumin, ePassin ja Eazybreakin liikuntaeduilla. Liikuntaetumaksutapojen joukkoon liittyi nyt myös Edenred!

Maksaessasi liikuntaedulla hyväksyt seuraavat säännöt:

Ilmoittautumisesi vahvistetaan järjestäjän toimesta vasta, kun ilmoittautumismaksu on maksettu. Järjestäjä lisää osallistujan nimen osallistujalistalle, kun maksu on suoritettu.

Kun ilmoittaudut liikuntaedulla, huomioi, että et voi myydä tai siirtää osallistumistasi eteenpäin tai maksaa sillä joukkueilmoittaumista. Tämä siksi, että liikuntaetu on aina henkilökohtainen. Liikuntaedulla maksettaessa ei myöskään voi ostaa peruutusturvaa, sillä etuutta ei voi palauttaa tai muuttaa rahaksi.

Liikuntaetu-maksutapa koskee ainoastaan uusia ilmoittautumisia.

Valitse ilmoittautumisjärjestelmässä maksutapana liikuntaetu. Ilmoittautumisesi jälkeen suorita maksu järjestäjälle kokonaisuudessaan viipymättä valitsemallasi maksutavalla.

Tarvittaessa ota yhteyttä: [email protected]

Maksutavat ja maksuohjeet:

Smartum

Smartum Saldo -verkkomaksu: Hae käyttökohde ”Finntriathlon” ja suorita osallistumismaksu kokonaisuudessaan palvelun kautta. Kirjoita viestikenttäään tapahtuma, mihin ilmoittaudut. Smartum Liikuntaseteli: postita viipymättä osallistumismaksuasi vastaava summa seteleitä toimistollemme osoitteeseen: Finntriathlon, Vesijärvenkatu 15, 3, krs 15140 LAHTI.

Eazybreak -liikunta

Käytä maksussasi toimipaikkakoodia Z758 ja suorita osallistumismaksusi kokonaisuudessaan palvelun kautta.

ePassi

Kirjaudu ePassin verkkopalveluun ja klikkaa Verkkomaksut -välilehti auki ja hae käyttökohde ”Finntriathlon”. Suorita osallistumismaksusi kokonaisuudessaan ja kirjoita palvelunkuvaukseen nimesi ja tapahtuma, johon osallistut.

Edenred

·         Edenred Mobiilimaksu verkossa:

a)      Avaa MyEdenred -sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalta

b)      Etsi sovelluksesta palveluntarjoajan nimi (Finntriathlon)

c)      Syötä palvelun summa ja paina vahvista maksu

·         Edenred -setelit: Lähetä osallistumismaksua vastaava määrä seteleitä osoitteeseen Finntriathlon, Vesijärvenkatu 15, 3, krs 15140 LAHTI.