Ilmoittaudu

Maxim Finntriathlonin urheiluravinnekumppaniksi

08.03.2019 klo 08:00

Finntriathlon ja Orkla Care Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä kesällä 2019 Finntriathlonin kilpailujen energiahuollosta vastaa Maxim.

Maxim on laadukas ja monipuolinen urheiluravinnesarja, joka kattaa tuotteet jokaiseen urheilusuorituksen vaiheeseen. Maximin tuotteet soveltuvat mainiosti niin huippu-urheilijalle kuin kuntoilijallekin.
Maximin urheilujuomat, energiageelit ja energiapatukat antavat energiaa Finntriathlon-tapahtumissa kesällä 2019 Vanajanlinnassa, Joroisissa, Tahkolla ja Vierumäellä. Lisäksi Maxim-tuotteet ovat käytössä Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland -tapahtumassa sekä Tahko Vuorijuoksussa.

- Maximin tuotteet ovat laadukkaita ja niiden saatavuus kuluttajille on hyvä. Näin tapahtumiin osallistuvat kilpailijat voivat käyttää tuotteita myös harjoittelukauden aikana ja testata niitä ennen tapahtumaa, Finntriathlonin toimitusjohtaja Juuso Kutvonen sanoo,

Jo vuonna 1991 perustettu Maxim on panostanut merkittävästi tuotekehitykseen, jonka myötä tuotteiden koostumus, raaka-aineet ja maku ovat kohdallaan. Maxim-tuotteita on saatavilla eri muodoissa; jauheina, valmisjuomina, geeleinä ja patukoina.

- On hienoa päästä tekemään yhteistyötä johtavan suomalaisen triathlonorganisaation kanssa. Uskon, että laadukkaan tuotevalikoimamme avulla triathlonistit selviävät vaativista suorituksista entistä paremmin, Orkla Caren markkinointipäällikkö Christian Illman kertoo.

Maxim-tuotteet:
www.maximsports.fi

Maxim_FB_1200x638.png

 

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Juuso Kutvonen, Finntriathlon, 040 550 4996, [email protected]
Markkinointipäällikkö Christian Illman, Orkla Care, 040 527 3431, [email protected]