Ilmoittaudu

Tue lasten ja nuorten triathlontoimintaa hankkimalla Finntriathlon-jäsenyys

25.01.2019 klo 00:00

Finntriathlon on hyväksytty Suomen Triathlonliiton jäsenyhteisöksi! 

Finntriathlon on hyväksytty Suomen Triathlonliiton jäsenyhteisöksi! 


Tue lasten ja nuorten triathlontoimintaa hankkimalla Finntriathlon-jäsenyys

Jäsenyyden hinta 35€ (aikuiset) ja 25€ (alle 17-vuotiaat). Hinta sisältää Suomen Triathlonliiton jäsenyyden (16€), voit näin edustaa Finntriatlonia liiton alaisissa virallisissa kilpailuissa kaudella 2019.
Loppuosalla maksusta tuetaan lasten ja nuorten toimintaa kaudella 2019. Maksuttomat tapahtumat ovat Joroisten ja Tahkon lasten kilpailut, sekä Tärkeänpaikanleiri Vierumäellä.
*Suomen Triathlonliiton alaisiin kilpailuhin ja tapahtumiin voi osallistua edelleen ilman, että kuuluu mihinkään seuraan. Mikäli kuitenkin haluat virallisen sijoituksen SM-tulosluettelossa, tarvitsee sinun liittyä johonkin Triathlonliiton alaiseen jäsenseuraan/-yhteisöön.
Finntriathlon on vuoden 2019 alusta virallinen Suomen Triathlonliiton jäsenyhteisö. Finntriathlon-jäseneksi liittyminen ei sido, eikä velvoita mihinkään, pl. Triathlonliiton säännöt. Maksamalla jäsenmaksun saat edustusoikeuden ja tuet nuorisotriathlonia.

Mikäli siis et vielä kuulu mihinkään Suomen Triathlonliiton jäsenseuraan, tässä yksi mahdollisuus! 

Rekisteröityminen tapahtuu osoitteessa www.suomisport.fi -> kirjaudu sisään sähköpostilla tai puhelinnumerolla -> hanki jäsenyys -> itselle -> seura: Finntriathlon -> täydennä tietosi ja maksa jäsenmaksusi.
**Huomaa, että mikäli haluat edustaa Finntriathlonia Suomen Triathlonliiton alaisissa kilpailuissa sinun täytyy ilmoittaa seuratieto järjestäjälle. Kilpailija on aina vastuussa antamistaan ilmoittautumistiedoista.